• mopsi22

Sijaisuus, hah!

Vuoden sijaisuustili aukeaa kahden päivän tokaluokan sijaisuudella.

Luokka on aika normiporukka, sellainen eläväinen, mutta ystävällinen tunnelma. Ei sen pahempia häiriköitä (siis niitä, jotka häiritsevät häiritsemisen vuoksi), vaan perussählääjiä kaikiki :)

Olen ko. koulussa tehnyt suurimman osan sijaisuuksistani. Rehtori soitti aamulla 8.30. Olin mennyt nukkumaan aamulla kolmelta. Hän kysyikin ensimmäiseksi, että herätinkö. Liekö karhean käheä ääneni ja sekavuuteni paljastanut minut?

Ruokalassa molempien neljänsien luokkien oppilaat toivottivat minut taas tervetulleeksi kamalalla supinalla ja iloisella huutelulla: "samuliiii!". Yksi tyttö hipsi hiljaa luokseni, kun vielä vahdin erään hidastelijan syömistä. Hän kysyi minulta hiljaa katse maassa, että koska voisin tulla taas opettamaan heitä. Olen ainakin yhteen oppilaaseen tehnyt vaikutuksen. Mukava tunne, etten ole vain ollut ohimenevänä sijaisena. Tosin jouduin toteamaan, että valitettavasti asia ei ole minusta kiinni :)

Nyt pitäisi keksiä jotain kivaa tekemistä kahdelle eri tokaluokalle musiikkiin. Taidetaan vaan kuunnella musiikkia ja askarrella jotain kivaa, onhan perjantai-iltapäivä :)
Laiska oon...

Viikonloppuna olisi serkun tuparitkin. Mitäs sinne veisi?

Ja rahaongelmaankin tuli hienoinen helpotus: sain eräältä yritykseltä palautuksena 110 € liikaa maksetusta laskusta. Olenpa ollut huolellinen taas. Eikä tämä sijaisuuskaan varsinaisesti haittaa tilin saldoa :)

2 kommenttia

noksu

31.1.2008 20:57

Hei jee, kuulostaa hyvältä! :)

Christian

2.2.2008 12:16

Voi sinä onnellinen. Mun sijaisuustili näyttää surkeammalta: juuri peruuntui kuukauden sijaisuus, ja suunnitellut tulotkin olen vähän niin kuin ehtinyt jo käyttää... :)