• mopsi22

Liekö äitee ihan niin pihalla kuin ajattelin?

Olin katsomassa äitiäni tämä toimistolla kotikaupungissani. Juteltiin siinä tehottomasta kaupungin hallinosta sun muusta kiinnostavasta (kuten toimiston uudelleensisustamisesta).

Keskustelun lomassa mainitsin laihtuneeni ulos kaikista housuistani. Äiti siinä sitten kysyi, että mikäs sitten ja totesin, että olen vähän treenannut ja vyötärö on "painunut sisään". Äiti totesi pilke silmäkulmassa, että tuntee tuon taudin. Ohitin kommentin hieman hämilläni.

Juttu jatkui siinä sitten muilla asioilla, kunnes mainitsin olevani varmaan Helsingissä tiettynä viikonloppuna. No minä en paljoa ole matkustellut, joten äitipä hetii tarttui aiheeseen: "Mitäs siellä?!". X:ää katsomaan menen vaan, totesin. Äiteen silmät vähän laajenivat ja siltä tuli heti perään: "Ai miestä vai?!". Hätäisenä vedin äkkiä väliin, että Kaveri vaan, Kaveri vaan. Äitee jäi vähän sillee kattomaan, että jaa'a, niin vai...

No se sitten totesi, siinä kun lähdin, että tule nyt taas käymään, kaverin kanssa tai ilman. Olin taas vähän hämilläni.

No menneenä lauantaina oltiin kaupassa äiteen kanssa täällä Raumalla. Se ei edes silmäänsä räpäyttänyt, kun sanoin, että tarvitsen meikkisudin puuteriani varten. Ihmettelin vähän, mutta ei mitään reaktiota äiteeltä. Tiedä sitten odotinkokaan, mutta silti.

Olen aina jotenkin vähän ajatellut, että äiti olisi sellainen hieman naiivi, ainakin poikansa suhteen. Siskohan on lepakko ja kymmenisen vuotta suhteessa elänyt. Onkohan sisko jo todennut äiteelle montakin kertaa, että c'moon selvä homppelihan toi on, aina sisustamassa sun kämppää ja pukemassa sua sun muuta :)

Noh, ehkä se on varautunut jo henkisesti enemmän kuin uskoin. Isä on jo kauan kysynyt suoraan, että oletko vai etkö :D Se on aina yhtä huvittavaa, vaikka sitä oikeesti vaivaa, kun ei varmasti tiedä. Se kyllä on jo päätynyt siihen, että olen, joten se siitä.

En mitenkään erityisemmin halua julistaa OLEVANI jotain, kun kuitenkin olen sama Samson ennen ja jälkeen. Miksi haluaisin määrittää itseni homoksi?! Sanon sitten kyllä etukäteen, että tuon Poikaystävän näytille, jos joskus niin onnekas olen.

Ollaan Noksun kanssa vaan sillee Queer (muutenkin kuin partnerin sukupuolen suhteen tosin :D)

6 kommenttia

kesäpoika

24.2.2008 19:56

Mä olin ennen tunnustuksellinen homoseksuaali (:D), mutta nykyään vähemmän ja vähemmän tykkään enää määritteistä. Olen naimisissa miehen kanssa. Se on hyvä määritelmä.

mopsi22

24.2.2008 20:09

Tohon voisin lisätä sen, että tykkäsin kyllä olla oma, vähän kanamainen, itseni Noksun kanssa Turussa. Sillee hiukan ylinäytellen homo (en kyllä näytellyt, mutta silti). Sai vapaasti olla juuri niin kuin haluaa. On ihan kiva olla siinä mielessä sinut itsensä kanssa :D Teinit välillä saattaa katsoa, että mikä helvetti toi on, mutta who cares; oon jo niin "vanha", ettei meikäläisen tarvitse välittää toisten mielipiteistä :)

noksu

24.2.2008 20:43

Sä oot ihana just sellasena kuin oot.
Neiti Noksun kanssa saat olla just niin kanamainen kuin haluut, tasapainottaa vähän mun machoaluonnetta. :D

kesäpoika

24.2.2008 20:49

Välillä saa olla ylihomo jos tuntuu sellaselta. Onhan heterotkin miehet välillä tosi äijiä olevinaan, kun ovat keskenään. Se on sellanen samanlainen ryhmäänkuulumisjuttu.

Nii ja tässä esimerkissä Noksu on nyt laskettu sitten homoksi.. :-/? No, melkein ainakin.

mopsi22

24.2.2008 21:47

Onhan toikin ryhmäänkuulumisjuttu totta, mutta toisaalta olen vähän homomainen oikealta luonteeltani ja käytökseltäni, en vain sitä sen suuremmin ole tuonut esiin. Juurikin siis sen homomaisuuden takia. Nyt toin ja tykkäsin :) En siis vedä mitään roolia "kuuluakseni ryhmään".

noksu

24.2.2008 22:04

Hmmm, jospa mun sisällä asuukin pieni homomies... :)
Taas yksi "identtiteettikriisi" lisää selvitettäväksi. :D
Oh, well, I'm here and queer, out and proud ja sillee.