• mopsi22

Akuutti kurkunpääntulehdus

Jees. Sellanen sitten olis keissi. Viikonloppuna oli kurkku kipeä ja pientä flunssanpoikasta. Ei mitään vakavaa. Maanantaina töihin, vaikka vähän hutera olo. Ei ny miäs tämmösestä kaadu!

Paskat.

Iltapäivällä, kuuden tunnin opetuksen jälkeen oli ääni vain pelkkää pihinää. Illalla vielä yhdistyskokous ja sitten oliki siinä meikäläisen äänellinen kyvykkyys, pihinää lukuun ottamatta.

Tiistaina aamulla tunniksi töihin ja kirjottelemaan sijaiselle ohjeita. Tein juuri sellaiset, kuin itse haluisin sijaisena saada (ja oli niitä kiiteltykin...). Tänään kävin työterveydessä ja sain diagnoosin ja lausahduksen, että "ohjeissa käsketään opettajille lätkäistä heti tarpeeksi lomaa, ku äänityöläisiä. Viikko ny alkuus, tuu sitte heti sanoo jos ei riitä. Vähänkään käheän äänen kanssa et töihin mene, kun sitten vaan pidentyy tilanne."

Jep. Viikko nyt sitten lomaillen. Sinällään kiva saikku, että ei sillee haittaa arkielämää. Mitä nyt pitää olla hiljaa.

Tosin yskänlääke on kolmiolla. Tahtoo valkoviiniä. Hermostovaikutuksia voi olla. Ei se miästä kaada. Ehkä.

Hiljaisuus on ärsyttävää, sillä olen tottunut mutisemaan itsekseni, suomeksi ja englanniksi. Nyt täytyy muistuttaa olla hiljaa, vaikka olen yksin.

Skitso?

3 kommenttia

martin

18.11.2010 21:44

Ikävää, että Sinulla tuo surkeus. Parane pian. Voisit - mikäli jaksat - lukea vaikka jonkun kirjan ruotsiksi kielitaidon parantamiseksi, eikö?!

mopsi22

19.11.2010 13:52

Niinhän sitä voisi. Tosin on tässä muutakin projektia odottamassa.

martin

21.11.2010 11:06

Eikö meillä kaikilla... Toivottavasti voit jo paremmin!