• Roope2

Zu Hause

Aamupävän loikoilin isäni huoneen sohvassa lukemassa hänen kirjahyllystään nappaamaani Martti Turtolan kirjaa A.F.Airo-taipumaton kenraali. Kirjassa oli kiinnostavaa Mannerheim-kritiikkiä. (Hauska yhteensattuma: luin Historia-lehdestä artikkelin Tsushiman meritaistelusta ja hetken päästä selatessani Koskenniemen koottuja huomasin hänen kirjoittaneen siitä runon Hiljainen amiraali.)

Iltapäivän vanuin äitini huoneen nojatuolissa lukemassa hänen kirjahyllystään nappaamaani Anna Kortelaisen kirjaa Päivä naisten paratiisissa. Kirja vaikuttaa lupaavalta tavaratalojen ja shoppailun kulttuurihistorialta.

Äitini kävi tyttäreni kanssa kylpylässä.
Isäni kävi tyttäreni kanssa luistelemassa.

Huomenna pääsee taas kotiin.

2 kommenttia

pelsepuuppi

4.1.2009 07:06

anna kortelainen on mul hiuka hankala hahmo. ku tavallaa tykkään et mimmi jtenki joissaina asiois funssaa hiuka samoin ku minä mut sit taas se tekee kirjan naisten paratiisist ja se on .. no kai se pitäs lukee. kerrohan jos kahlaat sen kokonaa läpi et kandeek lukee. ku en o viel osnnu päättää onk kortelainen hyvä tyyppi tai ei..

Roope2

5.1.2009 19:27

Sain luettua vain 90 ensimmäistä sivua: hyvää tekstiä, mutta isoja sivuja ja monta. Itse olen taipuvainen pitämään Aino Kortelaista hyvänä tyyppinä, sillä hän ymmärtää useita miehen elämälle tärkeitä asioita kuten esimerkiksi shoppailun ja kauniin turhuuden.