• Roope2

Vasemmistopopulismia ja oikeistotaantumusta

Torstai-iltana vaimo, lapsi, vanhemmat ja tuttavat vanhempineen Vartiovuorelle: Studenterna, våren är här, sätt på mössorna ja sitten päälle cavaa. Torin kautta kotiin: tacoja, unkarilaista kuohuviiniä ja marsipaania.

Perjantaina katselin marsseja: vasemmistoliitto, sdp, skp. Porvari saa nukkua yönsä rauhassa edelleen. Kuuntelin Jutta Urpilaisen puheen Koulun pihalla eikä se elähdyttänyt minua. Pukeuduin Burberryn paitaan: sen punainen väri kunnioittaa työväenliikkeen henkeä ja sen ruudullinen kaulus työväenliikkeen aineellisia saavutuksia. Sitten kotiin grillaamaan pihvejä ja nauttimaan niistä champagnen kera, ja tietysti marsipaania.

Lauantaina vaihdatimme talvirenkaat pois autostamme.

Sunnuntaina veimme tyttäremme Piikkiöön syntymäpäiville ja talsin vaimoni kanssa parisen tuntia pitkin poikin tätä Kaarinan itäistä kaupunginosaa. Vielä ehtisi sikaribaariin.

2 kommenttia

Roope2

4.5.2009 08:17

Kansan Uutiset olisi kyllä jäänyt lukematta ilman vinkkiäsi. Olen samaa mieltä haastatellun sommelier'n kanssa (vaikka jutun uskottavuutta vähensi, että Chanel oli väärin kirjoitettu). Olipa muuten tiedostava keskustelu jutun jatkeena.