• Roope2

Vaalitunteita

Olen niin pettynyt kuntavaalitulokseen Turussa. Kokoomus sai yhtä monta valtuustopaikkaa kuin kuluvalla kaudella ja on siis edelleen suurin valtuustoryhmä. Johtava asema vahvistui sosialidemokraattien vaalitappion myötä. Mutta pari kolme lisäpaikkaa olisi ollut niin tarpeen. En ole jaksanut iloita tänään lainkaan.

Vihreät kasvoivat kolmanneksi suurimmaksi valtuustoryhmäksi (mutta sovitaanko, ettei siellä pääkaupungissa enää kasvateta sitä vihreää ryhmää, tämä on hyvä näin.) Kokoomuksen fiaskon takia ei kaavailtu kokoomus-vihreät-ärkoopee-akseli voikaan rakentaa kotikaupungistamme maanpäällistä paratiisia.

Näihin tunnelmiin.

6 kommenttia

Kauneuspilkku

27.10.2008 15:14

"kokoomus-vihreät-ärkoopee-akseli voikaan rakentaa kotikaupungistamme maanpäällistä paratiisia"
pakko sanoa, että olis ollutkin mission ompossble...
Vaalitulos ei muakaan kyl mitenkään kirvoita hurraa huutoihin, mut asia on kohtalaisen yhdentekevä. Vihreät kuitenkin Hesasa varmaan ainoa vastavoima kokoomuksen älyvapaille hankkeille.

JPHki

27.10.2008 15:49

Juu-u, kokoomuslaisten paratiisi voisi olla jollekin toiselle väestönosalle jotain ihan muuta kuin paratiisi. En toivo minkään ideologian "paratiisia" mihinkään kuntaan...

Rokkihomo

27.10.2008 15:54

Mutta: Kokkareiden johtava asema vahvistui, ja toive vihreistä "kommunistien" ohi toteutui. "Fiasko" -? Luulin, että teidän kerhossa juhlittiin eilen...

Roope2

27.10.2008 20:47

Rokkihomo: monet juhlivat, minä en.

Roope2

27.10.2008 21:02

Kauneuspilkku: enpä olisi niin varma tuosta kaipaamastasi vastavoimasta, aikalailla hyvää pataahan nuo näyttävät olevan lehtitietojen mukaan.

Kauneuspilkku

28.10.2008 08:37

Niinpä, mut ne on ainoat, joilla on potentiaalia toimia esim. joukkoliikenneasioissa, kaavoituksessa yms. kokoomusken pyrkimyksiä vastaan. Demrit eivät ole tehneet mitään ja muiden ryhmien koot on niin pieniä. Juu, en minäkään pidä kateuspuoluetta minää ideaalina, mutta vallitsevassa tilanteessa se on ehkä oljenkorsi tälle kaupungille.