• Roope2

Taistelemme puolesta neuvostojemme

Aamupäivällä kävin katsomassa, kun sosiaalidemokraatit ja kommunistit marssivat. Demarit marssivat hiljaisuuden vallitessa kävelykatua pitkin, kommunistit marssimusiikin tahdissa pitkin kaupungin pääkatua. Imagovoitto kommareille. Ihailen ihmisiä, jotka uljaasti marssivat lippunsa perässä, vaikkakin väärän ja harhaan.

"Ihailkaa ihmisiä, jotka etsivät totuutta. Varokaa niitä, jotka ovat sen löytäneet."

Vasemmistoliittolaisetkin olivat koolla. Vasemmistoliiton äänestäminen on kuin rkp:n äänestäminen: sillä ei ole mitään merkitystä poliittisen päätöksenteon kannalta mutta tuntuu varmaan kivalta.

2 kommenttia

JPHki

2.5.2008 10:19

Mä olen vasemmistolainen neljännessä polvessa (siis vasemmistolainen, en demari) ja olen aina äänestänyt Vasemmistoliittoa ja tulen aina äänestämään riippumatta asemastani työelämässä ja statuksestani yhteiskunnassa.
Olet oikeassa, se on kivaa.

Roope2

2.5.2008 12:23

Minä taas olen ensimmäisen polven kokoomuslainen ja olen aina äänestänyt kokoomusta statuksistani ja asemistani riippumatta (paitsi presidentinvaalien toisella kierroksella kerran ärkoopeeläistä ja kerran kepulaista) mutta voisin kyllä kuvitella äänestäväni joitain muitakin puolueita (äänestän aina puoluetta eli poliittista linjaa, en henkilöä).