• Roope2

Runeberg mäessä supertiistaina

Tänään menee dieetti plörinäksi, kun pitää syödä sekä laskiaispullaa että Runebergin leivoksia. Töissä saamme varmaan hernekeittoa ja laskiaispullia. Runebergit ja punssit täytyy sitten nauttia kotona.

Amerikassa saavat tänään miljoonat äänestää. Oma ehdokkaani Rudy Giuliani putosi heti ensi yrityksellään. En ole jaksanut McCainiin perehtyä. Romney ja Huckabee tuntuvat kovin vierailta. Obama vaikuttaa sympaattiselta. Clinton ei kolahda minuun.

2 kommenttia

audinkopoika

6.2.2008 16:14

Itsekin seurasin tuota ns. supertiistaita. Erityiseurannassa Barack Obama ja Hillary Clinton. Huomasin et Hillary voitti isot kaupungit New York (232), Kalifornia (370), New Jersey (107) ja Massachusetts (93). Kun taas Barack voitti Illinois (153), Georgia (87), Minnesota (72) ja Missouri (72). Kisa ei ole ratkennut vielä, ensiviikolla tarkaillaan uusia tuloksia.

Torontosta

8.2.2008 03:12

Politikkojen ja kuuluisien selebrities pitaisi olla erollaan vaalivalmisteluista. Oprah on yksi niista. Hanella on paljon valtaa ja kannattajia. Jos han suosii jotain ehdokasta tietysti hanen ihailijansa aanestaa keta Oprah kannattaa. Heita on miljoonia. Oikeastaan aanestavat Oprah ja hanen suosimaansa kaditaattia.