4 kommenttia

Rokkihomo

20.2.2009 14:50

Pakko kuitata:
kun olin lapsi, olin mossen kyydissä, ja kun olin nuori, ajoin Ladalla.
Pienellä punaisella.

Tyylistä tajusin tosiaan yhtään mitään vasta vähän myöhemmin.

(Nykyään, pitkän autottoman kauden jälkeen, ajelen pienellä valkoisella Golfilla, jolla hyvin harvoin poistun kaupungin keskusta-alueelta.)

pelsepuuppi

20.2.2009 15:57

saab on auto mitä mun pari kaverii aina jankkaa et pitää olla saappi ja blah.. aina siihen pisteesee et molemmilla oli alla saab, toisella turbo. kummallakaan versiolla ei päästy koskaa ajelemaa ilman ettei olis työnnetty autoa jossain välissä tai sit vaan seisty tien varressa ja odotettu hinurii (eh he he..). sit ne samat kaverit kehtas dissaa mein autoi (daihatsu charade ja toyota corolla) mitkä ei koskaa jättäny pulaan. toisel käytii jäämeren rannalla saakka ilman mitää murheita.

mulla ei o omaa suhdetta saabii sen enempää. mulla ei o koskaa ollu enkä usko et tulee olemaankaa. mul pitää olla daihatsu charade tai citroën DS.

Roope2

20.2.2009 17:18

Meidän perheemme ensimmäinen auto on kaksivuotias viininpunainen (valmistajan luettelossa tosin tyylittömästi väri on nimeltään Lucifer Red) Peugeot 307 SW. Sillä on ajettu kymmenisen tuhatta kilometriä vuosittain, joista minun osuuteni on muutama prosentti, viimeksi ajoin sillä yli vuosi sitten.

Tyylin kanssa minulla ei ole ollut Rokkihomon kaltaista ongelmaa, sillä vanhemmillani tai isovanhemmillani ei ole koskaan ollut autoa. Isäni isovanhemmat vuorostaan aloittivat autoilunsa 1920-luvulla.

Torontosta

21.2.2009 12:38

Vielako Saab tekee Saphire jet's. Eiko ne olleet hyvia lentamaan.? Muistan vuosien takaa kuulleeni niista.