• Roope2

Näytillä

Lauantaina kävin Turun kaupunginteatterissa katsomassa Kuka pelkää Virginia Woolfia? Hieno näytelmä, hienot näyttelijät. Näytelmä on syystäkin saanut hyvät arvostelut.

Sunnuntaina kävimme Naantalin kylpylässä katsomassa taidenäyttelyn, joka vaipukoon unholaan. Auran galleriassa kävimme katsomassa naivisti Katja Mesikämmenen näyttelyn. Jäimme vielä pohtimaan, josko osa veronpalautuksistamme menisi taidehankintaan.

Kävimme asuntonäytössä Yliopistonkatu 2:ssa. Aivan mahdottaman erinomaisen valtavat näköalat joelle ja katedraaliin. Mutta, mutta: iso olohuone, keittiö ja makuuhuoneet koppeja. Meillä on nyt sadan neliön kolmio ja kun samankokoiseen pinta-alaan tungetaan yksi makuuhuone lisää ja sauna, niin täytyyhän sen jossain tuntua. Ei meillä varsinaisesti mitään uuden asunnon hinkua ole, vaikkakin yhdelle lisähuoneelle olisi käyttöä.

Tämänvuotiset Beaujolais Nouveau'tkin tulivat testattua ja huonoiksi havaittua.

4 kommenttia

martin

26.11.2007 13:42

Kävin itsekin hiljattain kyseisessä kaupunginteatterissa - katsomasssa "Hedda Gabler"in. Näyttämöllepano oli epätasainen, mutta kiinnostava. Mukavaa oli myös se, että en ollut yksin.

Roope2

26.11.2007 17:16

Helsingin Svenskanissakin näkyy menevän hyväksi arvosteltu Hedda Gabler.

martin

27.11.2007 01:56

Olen ollut lapsuudestani saakka Helsingfors Svenskanin ahkera kävijä. Tämä syksy taitaa tietää kuitenkin pohjanoteerausta. Äiti toki voisi tuonpuoleisesta olla hengessä mukana, mutta yksin en jaksa lähteä. Lisäksi ystäväni, jonka kanssa olemme vakituisesti käyneet, ei ehdi tänä syksynä ilmeisesti ainoaankaan. Surullista.
Olikin sen takia iloinen yllätys päästessäni Åbossa.

Roope2

29.11.2007 00:14

Lienet huomannut keskiviikon uudesta bloggauksestani, että kävin muistojesi Helsingfors svenskassa. Toki molemmat näytelmät olisivat kaivanneet analyysikumppanin mukaan teatteriin.