• Roope2

Kiukuttelua

Mikseivät Finskin lentäjät saisi käyttää laillisia keinoja omien töidensä ulkoistamisen vastustamiseen? Onko se oikein oikein, että muut lentoyhtiöt ja VR murentavat työläisten solidaarisuutta: Pihkalan kaartin uudelleen tuleminen.

Miksei vois vaikka yhdistää ykköstä ja kakkosta ja jättää FST5:n rauhaan?

Eikö Haloskalla ole yhtään neuvonantajaa, joka käskis sen nostaa katseen navastaan. Inhoan sanaa myötähäpeä, mutta en keksi muutakaan tunnetta, jota tunnen, "tasavallan presidentin" maristessa.

Eikö ne vois jo lopettaa Hesarin ihmisläheistämisen ja vaikka yrittää keskittyä toimittajien ammattitaidon kohentamiseen. Ja ne pikkutoimittajien mitättömät mielipidekirjoitukset pois uutissivuilta!

2 kommenttia

Aboa

18.11.2009 13:12

Minäkin ihmettelen Hesarin suurta kommenttien määrää. Oli asia lähes mikä tahansa, toimittaja tahtoo sanoa ikioman mielipiteensä ja laatikoi sen uutisen kylkeen kommentiksi. Toki silloin itse uutinen - lienee - puolueeton, mutta ei kai kukaan väitä, ettei toimittajan oma kitinä ohjaa lukijan tulkintaa?

Nermal

18.11.2009 15:07

Olen ihmetellyt muissakin lehdissä kuin Hesarissa niitä toimittajien "mielipidebokseja". Mitä yleistä mielenkiintoa voi olla yksittäisen toimittajan mielipiteellä - henkilön, joka ei ole päätöksenteko- eikä asiantuntija-asemassa?

Samalla tavalla olen kyllä ihmetellyt pääkirjoituksiakin. Miksi päätoimittajan vakanssissa työskentelevän henkilön mielipide olisi sen merkittävämpi kuin kenen tahansa sukankuluttajan? Uutisoinninhan pitäisi olla objektiivista, eikä toimitushenkilöstön mielipiteiden pitäisi siihen vaikuttaa.