• Roope2

Kauniit kuoret

Kävin tänään kokouksessa ravintola Teinissä. Teini oli aikoinaan suosittu opiskelijakapakka. Turun osuuskauppa herätti sen henkiin takavuosina (taitaa siitäkin olla kohta parikymmentä vuotta). Teinin seinille on maalattu vanhoja Turku-näkymiä. Lounasruuasta ei ole juurikaan mitään mainittavaa: S-etukorttimakua.

Cristiano Ronaldon kauneus saa minut melkein, mutta vain melkein, katsomaan jalkapalloa. Toisaalta meillä ei ole vielä digiboksia, joten siinäpä toinen melkein. Ehkä loppuottelun voisi käydä korttelikapakassa katsomassa.

Imagessa haastateltiin erästä toista söpistä: Aku Louhimiestä. Söpis ei taida sittenkään olla oikea sana häntä kuvaamaan, ehkä julman komea sopisi paremmin. Ainoa Louhimiehen elokuva, jonka olen nähnyt on Levottomat. Käskyn voisi käydä katsomassa, sillä pohjautuuhan se erään suosikkikirjailijoistani Leena Landerin kirjaan. (Hänelläkin näkyy muuten olevan upeat reidet Imagen kuvissa, siis Louhimiehellä, ei Landerilla.)

2 kommenttia

Juksteri

12.6.2008 23:34

Tarkoitat varmaan Aku Louhimiestä. Hänen silmät ovat kylmät ja kovat. Sellainen kuori ei meikäläiseen vetoa. Cristiano Ronaldo on kaunis, sitä on paha kieltää. Jonkin ottelun tauolla oli kommentoimassa Antti Muurisen rinnalla Sveitsissä pelaava Veli Lampi. Siinäpä sympaattinen kaveri, jota on myös mukava katsella.

Roope2

13.6.2008 09:44

Kiitos, Juksteri, korjauksesta, jonka tein bloggaukseeni.