• Roope2

Ja kansanedustaja vastaa

Kansanedustajani Petteri Orpo oli pois eduskunnan sisäinen adoptioäänestyksestä. Niinpä lähestyin häntä tiedonhaluisena. Hän kertoi olleensa Berliinissä valiokunnan matkalla ja kertoi myös, että olisi äänestänyt hallituksen esityksen puolesta, mikäli oliisi äänestykseen osallistunut.

Eija-Riitta Korhola ei ole vieläkään löytänyt aikaa vastata lähettämääni kysymykseen, miksei hän ole allekirjoittanut ILGA-Europen vetoomusta.

Ärrkoopee tarjoaa näissäkin vaaleissa edustavimmat nuorukaiset äänestettäväksemme: Carl Haglund, Axel Hagelstam, Charly Salonius-Pasternak. Mutta omassa rankingissani Sirpa Pietikäinen johtaa tällä hetkellä.

2 kommenttia

pelsepuuppi

19.5.2009 20:23

mullaha lähtökohtasesti olis tietty otettava noi rkp:n pojat todest ku kuitenki sisäinen ruotsalainen mut muute en tiiä, et olenk liikaa vasemmal ollakseni niin oikeel? ku en ees oikee oo vasemmallakaa mut en kuitenkaa haluu olla oikeel. tää on kinkkist. noin niinku naaman perusteel melkee haglund olis mul ykköne, en tiiä, mut et onk sit mun haettava ehdokast muol meriiteil? ku en tiiä kenestäkää mitää ja toisaalta taas mua ei kiinnosta yhtää.

Roope2

20.5.2009 08:11

Ärrkoopeen poikien äänestäminen on siinä mielessä turvallista, ettei heistä mitä todennäköisimmin kukaan tule valituksi. (Tiukka poliittinen kannanotto: Axel oli ennen söötimpi ilman partaa.)

Minulla on Pietikäisen suhteen vähän sama mutta käänteinen ongelma kuin sinulla: onkohan Sirpa sittenkään luotettava porvari (josta voisi sitten jatkaa kysymällä, olenko minä luotettava porvari) eli olenko liikaa oikella ollakseni niin vasemmalla.