• Roope2

Ja kansa vastaa

Aamulla luin lehdestä, että kaksi puolueeni kansanedustajaa oli osallistunut tomerasti eduskuntakeskusteluun hallituksen esityksestä perheen sisäisestä adoptiosta. Lähetin Timo Heinoselle ja Sampsa Katajalle kannustavat terveiset sähköpostitse.

Europarlamenttivaaleissa kärkinelikkoni ehdokkaista on:

Eija-Riitta Korhola
Risto Penttilä
Sirpa Pietikäinen
Niina Suomalainen.

Näistä Pietikäinen ja Suomalainen ovat allekirjoittaneet ILGA-Europen tasa-arvovetoomuksen. Penttilältä kysyin kantaa homoseksuaalien oikeuksien turvaamiseen nettisivuitse ja sain toivomani vastauksen. Korholalle lähetin juuri kysymyksen ILGA-Europen vetoomuksesta.

Ihanaa päästä taas käyttämään kansalaisoikeuttaan äänestää.

MTV:n vaalikone valikoi muuten kärkiehdokkaakseni Umayya Abu-Hannan ja Hesari Sofia Vikmanin.

2 kommenttia

Nermal

13.5.2009 22:53

Minulle MTV antoi kärkiehdokkaaksi Bo Linden (RKP) ja Hesari Pirkko Mattilan (PS). Täytyy sanoa, ettei kumpikaan henkilö eikä puolue ollut ihan sellaisia, mitä olen ajatellut äänestää :O

Splenetic

14.5.2009 00:48

Mullakin tuli YLEltä, Maikkarilta ja Hesarilta vähän outoja ehdokkaita ja puolueita, mutta ainakin suurin piirtein meni oikein. Mutta sitä piti sanomani, että se tosiaan tuntuu hyvältä kun ne äänestyslämiskät löytyvät postilaatikosta. Kansanedustajillekin on tullut lähetettyä tämän saman asian tiimoilta postia; saa nähdä miten eduskunnan serverit kestää, kun Kasvi niistä aina valittaa (no okei, ehkäpä noin niinkuin tietoturvallisuuden kannalta ei ehkä ole parasta että kansanedustajat käyttävät Gmailia...).