• Roope2

Ensimmäinen päivä diagnoosin jälkeen

Nyt minä raukka olen elänyt jo yhden päivän lääkärissäkäynnin jälkeen.

Töiden jälkeen menin sikaribaariin ja poltin tavallista kookkaamman sikarin, kun ajattelin, että se lämmittäisi kuumeisia keuhkojani.

Nyt korkkasin sekt-pullon (Henkell Trocken). Täytynee konsultoida antibioottipakettia, josko kuohuviini vaikuttaa lääkkeen tehoon.

Facebookissa olen luonut uudelleen suhteen kummityttäreeni, jonka kummiksi tulin heti rippikoulun jälkeen ja jonka kummiuden hoidin huonosti, tai oikeastaan jätin hoitamatta. Mukavaa!

Pyysin ystäväksi myös muinaista koulukaveriani, joka lukion jälkeen kouluttautui upseeriksi. Jostain syystä tämä Fb-ystävä kihelmöittää minua. Muistan kovin hyvin, mitä siellä univormun alla piilottelee. Mutta tämä on tietysti kovin yksipuolista.

5 kommenttia

pelsepuuppi

18.2.2009 19:58

näh, skumppa ja napit vaan komppaa toisiaa. silkkoa hysteriaa ettei sais ottaa kuurin aikana.

Roope2

18.2.2009 21:15

Työtoverini kertoi, etteivät antibiootti ja alkoholi sovi yhteen, jos oksentaa, sillä silloin lääke poistuu kehosta suun kautta. En aio oksentaa ja varmistan sen vielä BuraCapsilla. Sitäpaitsi hyvä mieli on tärkeä osa paranemista.

pelsepuuppi

18.2.2009 21:47

ku siis tää mullaki on ollu kerrottuna et enemmän kyse siit et ei saa spyttaa lääkkei ulos, et alkoholi sinällää ei haittaa mitää. ja kun taiten ottaa ei tu ylös.

hyvää mieltä ja paranemisia.

millikan

19.2.2009 16:23

Ja toinen syy miksi ei sovi yhteen on etta jos ottaa enemmän häppää niin unohtaa syodä ne pilleri ajallaan, joskus se kuuri on aika tiukka ja säännollinen...

Tosin on myos lääkkeitä joissa on antabus-efekti. Että tietty varovaisuus ja tarkistaminen on hyviä juttuja.

Roope2

19.2.2009 21:44

Ai juu, täytyypä käydä nappaamassa ilta-antibiootti.