• Roope2

Bore out

Minä tarvitsisin uuden työpaikan. Olen kyllästynyt tähän nykyiseen. Käyn juuri kehittämiskeskusteluja ja aika moneen asiaan tekisi mieli sanoa: "Ei vois vähempää kiinnostaa. Ihan sama". Täytyy vain teeskennellä kiinnostunutta (palautteesta päätellen toimii kohtuullisen onnistuneesti). Työtehoni on laskenut huimasti ja toteutan nettiaddiktiotani.

Nyt olisi erittäin kiinnostava työpaikka haettavana. Ongelmana on se, että työpaikka olisi Pasilassa. Monethan kyllä kulkevat päivittäin Turusta Helsinkiin. Täytyisi yrittää saada sellainen sopimus, jossa osa työstä tehdään junassa. Helsinkiin muutto ei meillä ole ajankohtaista. Saa nähdä haenko.

2 kommenttia

Kauneuspilkku

19.3.2008 13:07

helsinki-Turku on kuitenkin nopea väli. varsinkin jos kuljet kupittaa-pasila jää molemmissa päissä het viis minsaa pois : )
Ite mietin työpaikkaa, joka on Tampereella ja ihan samoista syistä työmotivaatio ja sen mukana teho on laskenut. Voisin muuttaa Tampereelle, mutta mihin laittaisin Nassun?

Roope2

20.3.2008 07:06

Kotoa Kupittaan asemalle on kävellen vajaa kymmenen minuuttia, saimoin Pasilan asemalta potentiaaliselle työpaikalle. Niinpä niin, kaikilla meillä on omat Nassumme.