"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2009.

Höplähtänytkö?

Mikähän siinä on, että haluaisin asua Turussa? Olen jostain kumman syystä rakastunut siihen kaupunkiin! En ole edes käynyt siellä kuin pari kertaa ja ensimmäistä kertaa kun kävin, en tykännyt koko kaupungista yhtään. En edes tunne ketään sieltä. :p

Tykkään asua Helsingissä, mutta aina välillä tulee vaan mieleen, että olisi niiiiin kiva asua Turussa. En edes tiedä, mikä siinä kaupungissa on niin erityisen viehättävää. Varmaankin aurajoki ja tuomiokirkko ja Turun linna. Ja pakkohan siellä on olla jotain muutakin kiehtovaa.


Uhanalainen laji???

Minua hämmästyttää yksi asia. Nimittäin se, että monesti ns. lihansyöjäheteromiehet kuvittelevat olevansa jotenkin uhanalainen laji. Olen törmännyt monilla keskustelupalstoilla siihen, kun "puolustetaan" omia ennakkoluulojaan sillä, että on "uhanalainen valkoinen heteromies". Ja se on kyllä outo luulo. Mitähän muuta lajia löytyy eniten johtoportaasta, kuin näitä mukamas uhanalaisia hetskuja?

Mutta kolikolla on kääntöpuolensa. Kun he ovat sellaisia yrmyjä, heidän pitää sitten käyttäytyä sen mukaisesti. Ehkä tietyntyyppinen valkoinen heteromies on loukussa oman olemuksensa ja muiden odotusten kanssa.

Hyvänä esimerkkinä toimii oma isäni. Hän on aina "pilkannut" olkalaukkuani ja kutsunut sitä käsilaukuksi. Samoin kuin kaikkia muitakin olkalaukkua käyttäviä miehiä. Nyt sitten äiti kertoi, että isänikin haluaisi olkalaukun, mutta ei nyt kehtaa hankkia/käyttää sellaista, kun on vuosia pilkannut niitä. :p

En siis missään nimessä tarkoita, että kaikki keski-ikäiset heterot olisi jotain Oinosia, mutta ainakin tietyntyyppiset ehkä.


Ou nou!

Olen juuri harjoittelussa eräässä Helsingin kaupungin pitkäaikaissairaalassa ja kuulin kyllä semmoisen kommentin, että huh! Ko. osastolla on asiakkaina pelkkiä naisia(lähinnä vanhuksia) ja kun ohjaajani kertoi asiasta ensimmäisenä harjoittelupäivänä, menin kyllä melkein sanattomaksi. Hän sanoi jo alkuun "meillähän on täällä onneksi vain naisia". Mietin siinä vaiheessa jo, että miten niin "onneksi", mutta seuraava lause oli jo kyllä todellakin "huh huh". :P Nimittäin hän sanoi "Sirkka-Liisa inhoaa miesten hoitamista". Ja sitten hän vielä jatkoi "ei siitä meillä tykkää oikein kukaan muukaan, kun se on niin *semmosta*".

Olin kyllä lievästi monttu auki. Siis eikö tässä uskalla enää vanheta tai sairastua, kun noin inhottaa joitakin! Että se siitä myyttisestä naisten "hoivavietistä". :P


wappuva

Hyvää vappua kaikille! Näin myöhässä sanottuna. :D

Menee kyllä välillä melkein hermot hoasin kanssa. Hain eilen toimistolta kaavakkeen kosteusmittausta varten ja sepä onkin sitten monimutkainen kaavake. Periaatteessa siinä kysytään vain, mitä teet väärin. Kysymykset on tyyliin: "onko asunnossa itseaiheutettu kosteusvaurio" tai "viedäänkö biojätteet säännöllisesti jätekatokseen"! Justiinsa. Saapa nyt nähdä, millon tulee joku tekemään mittauksia. Aikaisempien kokemusten mukaan kaavake katoaa hoasilla ainakin pari kertaa.

Mun piti kirjottaa vielä jotain, mutta unohdin tyystin, mitä...