"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2008.

Top

(Ja taas mielleyhtymiä herättelevä otsikointi...)

Piti kyllä pähkäillä vähän aikaa, että minkä hymiö laitan. Päädyin sitten tuohon, koska olen juuri nyt hyvällä tuulella, vaikka minua eräs asia vähän ärsyttääkin...

Nimittäin Top, eli työssäoppiminen. Ensinnäkin minua ärsyttää se, kun työmatka kestää tunnin, jos otetaan kävelymatkakin mukaan. Todella "hurmaavaa". Eihän siinä tietystikään olisi muuten mitään, mutta kun työt alkaa klo. 7 aamulla. Jotenka minun pitää herätä hieman ennen puoli kuutta, jotta ehdin sopivasti bussiin. Ja torin laidalla pitää vielä odotella 15 minuuttia vaihtobussia. :( Ei todellakaan mitenkään mukavaa. Eilenkin piti jättää Täykkärit väliin, kun oli pakko mennä nukkumaan (onneksi sain ne kuitenkin tallennettua :)).

Toinen asia, mikä Topissa erityisesti ärsyttää on se, kun ne sopimuspapaerit, jotka muutama viikko sitten täytettiin, eivät olleetkaan oikeat (koska opettaja oli epähuomiossa ottanut aikuisopiskelijolle tarkoitetut lomakkeet), joten taisimme olla ainakin maanantain (ja ehkä vielä tämänkin päivän) ilman vakuutusta. Tätäkään kukaan ei voinut meille (minun lisäksi töissä on yksi samalta luokalta) tulla sanomaan. Muutenkin koko koulussa ärsyttää semmoinen joku ihmeen salailu. Mitään ei meille ikinä sanota, vaikka kysytäänkin. Phuh!

Ihanaa! Palmusunnuntaina on Kuopion tuomiokirkossa Bachin Johannepassio! :) Pakko mennä! :))))