• sleepygay

Ou nou!

Olen juuri harjoittelussa eräässä Helsingin kaupungin pitkäaikaissairaalassa ja kuulin kyllä semmoisen kommentin, että huh! Ko. osastolla on asiakkaina pelkkiä naisia(lähinnä vanhuksia) ja kun ohjaajani kertoi asiasta ensimmäisenä harjoittelupäivänä, menin kyllä melkein sanattomaksi. Hän sanoi jo alkuun "meillähän on täällä onneksi vain naisia". Mietin siinä vaiheessa jo, että miten niin "onneksi", mutta seuraava lause oli jo kyllä todellakin "huh huh". :P Nimittäin hän sanoi "Sirkka-Liisa inhoaa miesten hoitamista". Ja sitten hän vielä jatkoi "ei siitä meillä tykkää oikein kukaan muukaan, kun se on niin *semmosta*".

Olin kyllä lievästi monttu auki. Siis eikö tässä uskalla enää vanheta tai sairastua, kun noin inhottaa joitakin! Että se siitä myyttisestä naisten "hoivavietistä". :P

2 kommenttia

kesäpoika

14.5.2009 17:44

No kun ne kuulemma lähentelee.. Eikä hoitaja voi jättää hoitamatta vedoten nipistelyyn. :-/

sleepygay

14.5.2009 18:06

Ja naisetko ei sitten muka? Ei ole omalle kohdalle sattunut, mutta yhtä luokkakaveria on nipistetty peffasta. Ja omalle kohdallekin on sattunut jos jonkinlaista tarjousta pusuttelusta lähtien. Eipä ole silti tullut mieleenkään kartella ketään!