"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2008.

Mrr!

Grr! Joku onneton on pöllinyt meidän lakanan alakerran kuivaushuoneesta! Ja tietysti on pitänyt pölliä lempilakanani. Se, joka sopii täydellisesti lempipussilakanani kanssa. Kuinkas muuten! Vein sinne lapun, mutta ei ole ainakaan vielä tullut takaisin. :( Kohta kostan koko hemmetin talolle! (Hajottaa!!!)

Pitäisi tehdä vähän koulujuttuja, mutta ei millään jaksaisi keskittyä. Pakko varmaan kohta yrittää. Olisi niin kiva tehdä vaan kaikkea muuta ja mielenkiintoista. Varsinkin, kun pitää kirjoittaa tieteestä. Voisiko vielä vähän epämääräisempää aihetta olla? Nyt on menossa niin tylsä opintokokonaisuus, kuin voi vaan ikinä olla. Varsinkin, kun kaikki luennoitsijat tuntuvat niin palikoilta. Pönöttää vain edessä ja jauhaa omiaan. Kaikkea ei valitettavasti voi saada. No, onneksi tämä ei kestä kauaa.

Iiks! Jouluun on alle kuukausi. :D


Ou jee!

Jännää! Eräs koulukaverini lähetti minulle kaverikutsun ja minä hyväksyin sen. :D Jännää... tavallaan tulin siis koulussa ensimmäistä kertaa kaapista. En ole kenellekään maininnut homoudestani. Totta kai, jos asiasta olisi joku kysynyt, niin olisin sanonut. En siis salaile, mutta en toitotakaan asiasta. :)

Oikeastaan alkoi jännittämään. Pulssi ainakin kiihtyi selvästi! :D


Kiva viikonloppu!

Mulla oli aivan mahtava viikonloppu! :) Oltiin ihan vaan kotona koko viikonloppu. Koko ajan oli vaan niin mukava fiilis. Mulla oli siis synttärit just eilen. Lauantaina syötiin ja juotiin pullo tosi hyvää punkkua. Eilen katottiin elokuva ja syötiin karkkia. :D

Eilen tuli kyllä lunta ja oikein kunnolla! Tove oli ihan innosta pinkeenä! Juoksenteli ihan innoissan ympäriinsä. Ei meinannut saada edes rauhoitettua. :D Ei yleensä kyllä intoile läheskään noin paljon ulkoillessa. :) No, nauttikoon nyt, kun kohta ne taitaa sulaa taas pois. Talvihan alkaa perinteisesti vasta helmikuussa.

Aktivoin uudestaan Facebook -profiilini, joten minut on mahdollista löytää sieltä. :)



Mmmmm... Meira! <3

Paras osuus koulumatkastani on Vallilassa(?) Aleksis Kiven kadun ja Sturenkadun risteyksessä (jään/ nousen ysiin siinä), koska Meiralta leijailee aina niin ihanat aromit. On niin ihanaa varsinkin koulupäivien jälkeen kulkea siinä ihanassa kahvin ja mausteiden tuoksussa. :)



Huoh...

... Kun väsyttää. Nukuin _niin_ huonosti viime yönä. Nukahdin kunnon uneen varmaan vasta joskus neljältä (ja aamulla piti nousta jo seitsemältä). Tuli varmaan viikonloppuna nukuttua liikaa ja nyt se kostautui. Oli kyllä melkein tuskainen yö. Vuorotelleen kuorsasi kulta ja koira. Ja koira tunki välillä viereenkin, niin sai sitä olla potkimassa lattialle nukkumaan. Ja tuli kuuma. Yh! No, ainakin ensi yönä luulisi nukuttavan!

Lähden kohta käyttämään koiran ulkona, niin jospa siinä vähän virkistyisi.


Aika

Tänä aamuna aamupalalla tuli taas mieleen, että on se aika niin hassua! Toisaalta tuntuu, että se kuluu hitaasti (siis näin jälkikäteen ajateltuna) ja nykyhetkessä se tuntuu kuluvan tosi nopeasti. Ja kaikki tämä tuli mieleen, kun ajattelin tätä blogia, joka on ollut pystyssä jo huimat kaksi vuotta! :) (Vaikka tässä viimeaikoina onkin ollut aika hiljaista.)

Samoin reilut kaksi vuotta on kestänyt minun ja kultsin yhteiselo saman katon alla. Ja Joulukuussa tulee kuluneeksi kolme vuotta meidän yhdessäoloa! :) Ihan uskomatonta. Tuntuu (positiivisessa mielessä) paljon pidemmältä yhdessäololta. Ja tuntuu ihan siltä, kuin oltaisi tunnettu toisemme aina. Ihanaa! :) <3 :D Ja tänä aikana ei olla nukuttu kuin yksi yö erillään! :D

Ja Tovekin on asunut meillä jo yli vuoden. Tove onkin jo ihan aikuisen koiran mitoissa. Siis fyysisesti, psyykkisesti se on vielä ihan pikkupirpana. :D Tosin niinhän ne koirat taitaa olla aina. :)

Me ollaan jo tosi hyvin kotouduttu Helsinkiin. Tänne muutostakin tuntuu olevan ikuisuuksia aikaa, mutta oikeasti siitä on vasta reilu kolme kuukautta. Minne kaikki se aika on mennyt? Varmaan kaikenmaailman koulujuttuihin ja työharjoitteluun... Ja muuhun olemiseen.

On se vaan niin jännää ja ihanaa tämä elämä. :)