"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2007.

Tupla suru

Olen koko pävän ja eilis illan ollut niin masentunut ja surullinen. Syynä Jokelan massamurha ja se, että ukkini makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Ukillani on munuaissyöpä ja nyt viime perjantaina hän joutui kysiin hengitysvaikeuksien takia. Siellä sitten todettiin pneumonia. Antibiootit eivät auta ollenkaan, vaan tilanne pahenee koko ajan.

Miten kaikki kamala voi kasautua yhdelle päivälle??? Suorastaan laitonta!:(

Meillä oli tänään hiljainen hetki koulussa. Kyllä siellä monella tuli itku. Tämä Jokelan tapaus on jotain aivan kamalaa.

Olen kyllä ihan solmussa. En tiedä mitä ajatella... :(


Huh sentään

Kauhistus sentään, kun olen taas blogin jättänyt suorastaan heitteille. En osaa edes selittää sitä. On vain tullut aina tehtyä jotain muuta. (Kiitoksia martin, kun herätit!)

Mitä minä nyt edes osaan sanoa...

Eilen alkoi satamaan lunta. :D Ihanaa. Koirakin on tullut suorastaan hulluksi. Juoksentelee ja hyppelee vain. Ei varmaan muista lumesta mitään. Vähän se oli ihmeissään, kun maahan oli ilmestynyt valkoinen, kylmä kerros. :D

Meillä on koulussa kohta havutentti. :D En muista koska, mutta sellainen on. Tänään kävimme ulkona kiertelemässä ja leikkelemässä oksia. Luulisi, että havut on helppoja, mutta itse asiassa ne eivät ole. Niistäkin löytyy niin samanlaisia. Ehkä joitakin erottaa toisistaa kun ne ovat vierekkäin, mutta esim. mustakuusi voi olla vaikeaa tietää ilman metsäkuusta.

Onneksi tentin pitää yksi hyvä opettaja. Meillä on koulussa yksi opettaja, joka ihan tahallaan tekee kaiken maailman "jekkuja" kokeisiin. Esimerkiksi puuvartisissa hän toi metsälehmuksen oksan, jossa oli tosi isot lehdet ja muitakin puistolehmuksen tunnusmerkkejä. Kaikki tietysti laittoi puistolehmuksen, kun se näytti siltä.

Niin ja viime viikolla kasvibiologian tentissä oli kaksi paljasta karahkaa pöydällä ja piti tietää mitä ne ovat. Ei muuten, mutta kun meille ei ole vielä opetettu talviasuisten puiden tunnistamisesta mitään. Onneksi ne olivat kuitenkin suhteellisen helppoja, joten saatoin saada ainakin toisen oikein.

Ärsyttävää, kun koulussa on niin surkeat tietokoneet. Ja sitten kun niistä valittaa, niitä ei kuitenkaan korjata. Otankin torstaina oman läppärin mukaan. Se ainakin toimii. Varsinkin kun eilen opin käyttämään tuota wlania. Atk-tunneille en valitetettavasti voi konetta ottaa, kun ei ole microsoftin wordia. Ihmettelen vain, että miksi kouluissa yms. ei käytetä enemmän avoimen lähdekoodin ohjelmia.