"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2007.

Kauneusihanteita

On se kumma, kun nykymaailman kauneusihanteet pitää laittaa jo enkeleillekin. Leivoin nimittäin eilen pipareita ja kaikista enkeleistäni tuli ihan muotopuolia, kun niillä oli niin ampiaisvyötäröt. Minulla meinasi mennä suoraan sanottuna hermot. :D Enpä tehnytkään sitten niitä enempää kuin muutaman..

Onnistuin tällä kertaa aivan loistavasti pipareiden leivonnassa. En edes polttanut ainuttakaan pellillistä. Minulla kun on aikaisemmin ollut "tapana" polttaa ainakin yksi pellillinen. :D Ja tällä kertaa jopa kaulitsin taikinan sopivan ohueksi. Monesti meinaan kaulita taikinan niin ohueksi, että en sitten saa enää pipareita irti pöydästä. Mutta tänä vuonna sattui sitten sellainen joulun ihme, että kaikki piparit onnistui. :)


Terve taas kaikille!

Tulipas tästä pitkä tauko. En edes alunperin suunnitellut mitään taukoja yhtikäs mistään, mutta tämmöinen nyt sitten tuli pidettyä. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua tässä noin kuukauden aikana. En enää edes muista kaikkea. Mutta väsynyt olen ollut.

Meinasin jo pari viikkoa sitten kirjoittaa tänne jotain, mutta jotenkin koko kirjoittaimen tuntui epämukavalta. En viitsinyt edes avata koko tietokonetta. Tuntui vaan siltä, että ei ole mitään sanottavaa. Enkä kyllä tiedä, että onko tämänkään merkinnän sisältö mitään maailmoja mullistavaa. Ehkä haluan vain kertoa teille, että olen edelleen olemassa. Tai jotain.

Mitähän kaikkea nyt on tapahtunut? Ainakin olen päässyt Savon setan ensi vuoden hallitukseen, samoin KuViOn (kuvio.info). Ja olinpa KuViOn edustajana ViNOn liittarissa. Tove on kasvanut ja on jo melkein täysikasvuinen (siis koossa, käytös on vielä pentumaisen leikkisää :)). Siinäpä kai ne tärkeimmät.

Olen jo miettinyt, että mitä sitä sitten tämän koulun jälkeen tekisi. Ensi keväänä voisi jo hakea jonnekin. Olen tullut siihen tulokseen, että puutarhuriksi en jää, kun työt ovat niin kausiluontoisia. Ja palkkakin todella pieni, vaikka raha ei minulle kaikkein tärkeintä olekaan. Käyn tietenkin koulun loppuun, mutta mikäs minua estää jo hakemasta jonnekin (voinhan hakea opintojen aloituksen lykkäämistä).

Ongelmana on se, että en oikeastaan tiedä, mikä haluan olla isona. Sairaanhoitajan ammatti kiinnostaa, mutta niin kiinnostaa moni muukin asia. Valinta tulee olemaan vaikea. Pitää varmaan ruveta "ikiopiskelijaksi".