"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.

Lomalle!

Huomenna lähdetään koko perheen voimin (siis ötökät mukaan) vanhusten luo joulu viettämään! :) Ihanaa nähdä taas heitäkin pitkästä aikaa. Ja ihanaa päästä vähän rentoutumaan maaseudun rauhassa. Onkohan siellä paljon lunta? Tovekin varmaan tykkää, kun saa riehua aamusta iltaan ihan vapaasti. :) Ja näkee siskojansa ja äitiänsä.

Ja selvisin hengissä ensimmäisen lukuvuoden loppuun. :) Siitä, jos mistä, on syytä onnitella itseään. :D Ei sillä, että olisi ollut vaikeaa, mutta varsinkin tässä lopussa oli vaan niin _tylsiä_ tehtäviä. Kevät lukukaudella pääseekin sitten opettelemaan piikittämistä ja lääkelaskuja. :) Ja anatomia alkaa myös. Ja lääkärin luennot. :) Tuskin maltan odottaa. :D Enköhän nyt kestä tämän kolmen (!) viikon loman ajan. :)

Hyvää ja rentouttavaa joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille tänne eksyneille! :) <3

(tulipas harvinaisen hymiöpitoinen bloggaus :D)


Leivoin

Minä leivoin tänään piparisuklaapullia. :) Onnistuivat todella hyvin (olivat ehkä vähän liian ylhäällä, kun pohja tummui vähän liikaa). Juuri koemaistettiin ja voi, kun maistuvat NIIN hyvälle! Suosittelen. Ohje löytyi Yhteishyvä ruokamaailmasta (joulukuun numero).


Voi voi!

Mulla on taas vauvakuume! Miksi Suomessa on niin p*ska lainsäädäntö ja eduskuntatalo puolillaan päiviräsäsiä? Minä haluan oman lapsen, enkä halua jakaa häntä kenenkään kanssa (siis esim. jonkun lesboparin kanssa, ei millään pahalla). Huoh, jos nyt tulee vain perheen sisäinen adoptio, pitäisi tulla ulkoinenkin. Ja maailmassa pitäisi olla helpompaa adoptoida lapsia muuallekin, kuin kotimaahan. Maailmalla on paljon lapsia, joilla ei välttämättä ole ketään, joka huolehtisi tai rakastaisi. Korkeintaan inhottava lastenkoti, jossa saa korkeintaan välttämättömän. :(

Ja kaikki tämä ruikutus ihan vaan siitä, kun näin muutamia ihmisiä lykkimässä lapsia rattailla.


Biljetterna

Käytiinpäs ostamassa junaliput joulua varten. Eipähän tarvitse siitä enää huolehtia. Menomatkalle saatiin juuri ne paikat, jotka haluttiin ja siihen junaan, johon haluttiin. Paluumatkaa varten sen sijaan piti muuttaa alkuperäistä suunnitelmaa. Oltaisiin haluttu tulla suoraan Lapinlahdelta, mutta joudutaankin tulemaan Kuopiosta, koska Lapinlahdelta kulkeva juna oli jo ainakin lemmikkiosaston osalta täynnä. Taisi olla jopa huimat kolme paikkaa jäljellä! :D Onneksi oltiin näin hyvissä ajoin liikkeellä. :) Ties miten vaikeaa olisi ollut saada paikkoja esim. ensi viikolla. Nyt on tiedossa siis viikon mittainen loma pohjoisessa. :)

Käytiin samalla kiertelemässä vähän keskustan kauppoja. Löysin aika hyvin jo lahjoja tai ainakin lahjaideoita. :) Tykkään antaa lahjoja. Ja onhan niitä kiva saadakin.


Puuh!

Inhoan tiskaamista! Onhan meitä kaksi tiskaamassa vuorotellen, mutta silti se on _niin_ ärsyttävää. Luojan kiitos, tammikuussa ostetaan astianpesukone. :D Nämä muutamat kuukaudetkin ovat olleet liikaa! Nytkin on sormet ihan rusinan näköiset, kun ei oo niitä hanskoja tullut ostettua. Toisaalta, hanskat kädessä hikoaa. Iu!

Onko täällä ketään, joka olisi tuossa Malkuksen toiminnassa mukana? Minua pikkasen kiinnostaisi, mutta en sitte tiedä. Millasta porukkaa siellä on? Täällä kai järjestetään jotain sateenkaarimessujakin? Millasia ne sitten on?