"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2010.

Ärh!

Voiko tämä olla tottakaan... olen jo ainakin viidesti unohtanut tänne päästyäni, että mitä minun piti kirjoittaa! Se oli jotain "tärkeämpää", siis ihan jostain oikeasta "aiheesta".

Pitäisi varmaan laittaa ylös jonnekin näitä ajatuksia silleen pikasesti, ettei aina kävisi näin.


Aurinkoa

Superhyperkivaa, kun on aurinko tässä muutamana päivänä paistanut oikein reippaasti ja lämpöä on riittänyt. :) Parvekkeen ovikin saanut olla auki päivällä koko ajan. :)

Vielä olisi pari päivää koulua... ei voisi vähempää kiinnostaa juuri nyt. Mutta minkäs teet.

Ja sitten pitäisi vielä jaksaa lukea ruotsia. On siitäkin loppukokeet tässä parin seuraavan viikon aikana (kirjallinen ja suullinen). Ei kiinnostaisi sekään, sori vaan suomenruotsalaiset, mutta en voi sille mitään. Olen sellaiselta alueelta kotoisin, jolla ei ruotsia puhu äidinkielenään kukaan, joten oli varsinkin peruskoulun ja lukion aikaan "hieman" hankalaa yrittää rakentaa motivaatiota. Ja opettajakin oli lähes kaikilla kursseilla lukiossa yksi superinhottava, joten ei paljoa sekään auttanut. Nyt on jo myöhäistä oppia ko. kieltä niin hyvin, että sen takia kannattaisi paljoa panostaa.


Ärsytys

Nyt on jotenkin tullut jokin ihmeen väsymys koko koulua kohtaan. Ei vaan jaksaisi nähdä yhtään vaivaa koulun eteen. Motivaatio ihan täysin nollassa. Ja heti kun vaan ajatteleekin jotain kouluun liittyvää, nousee stressitaso oikein kohisten! Ärh!

Väsymys/ärsytys/stressi johtuu osittain varmaan siitä, että on jonkin verran tekemistä rästissä. Ja sit kun ei ole ikinä aikaa tehdä, ja jos on aikaa, ei ole jaksamista!

---

Asiasta kuokkaan... Minusta tuntuu ihan siltä kuin Suomi olisi lähentymässä enemmän itä-euroopan maita kuin läntisempiä maita. Jotenkin yleinen mielipideilmasto tuntuu enemmän siltä kuin olisi vaikka Puolassa kuin esim. Ruotsissa.


Ero

Ensimmäistä kertaa pitkiin, pitkiin aikoihin on tullut vakavasti mieleen kirkosta eroaminen. Ensimmäiset ajatukset tulivat kevyenä mieleeni piispojen kerrottua, että rekisteröidyn parisuhteen puolesta voidaan rukoilla, mutta mitään hiukkastakaan isompaa ei ole tiedossa. Ja nyt vielä tämä kirkon pedofiliaskandaali. Suoraan sanottuna v*tuttaa!

Nämä kaksi asiaa ovat jo tosi iso juttu! Normaalia kahden aikuisen ihmisen välistä rakkaussuhdetta ei haluta tukea ja samaan aikaan käytetään seksuaalisesti hyväksi lapsia!!! Hyi v*ttu!

Suoraan sanottuna en ole yllättynyt siitä, että moni näistäkin tapauksista on tapahtunut mm. lestadiolaisten piireissä. Jotenkin on vain niin, että mitä konservatiivisempi julkisivu, sitä iljettävämpiä tapauksia kulissien takaa löytyy!