• Scherzo

Evoluutiota...

Kävin juuri hierojalla ja kerroin hänelle, että nyt viimeisen viikon koko kroppa on ollut ihan jumissa.
Hartiat, kaula, niska, käsivarret, pohkeet ja likipitäen kaikki muutkin isommat ja miniskuukkelit lihakset ovat olleet aivan täysin viulunkielenä ja kosketusarat.
Yleensä tuollaiseen kuntoon saa lihaksensa kun on rääkännyt itseään salilla ja pumpissa ja spinningissä joka päivä viikon ajan, eikä ole venytellyt tippaakaan.
Mutta ei... nyt en ole edes käynyt puoleentoista viikkoon salilla.

Hieroja sanoikin, että minulla on flunssa.
Nykyiset flunssat ovat entistä harvemmin kuulemma "tavallisia" nuhakuumeita, vaan nämä pirulaisvirukset ovat oppineet oveliksi ja pistävät vain koko kropan juntturaan ja tyhmä ihmisorganismi vaan yrittää hieroa ja venytellä kipeitä ja jumittuneita lihaksiaan, jotka hieronnasta ja venyttelystä jumittuvat entistä enemmän. Ja virukset pitävät pippaloitaan.
Nyt tarkemmin ajatellen, minulla oli kurkku kipeä viime viikolla yhtenä aamuna ja parina päivänä minua yskitti hieman. Eli tauti ilmaisi olemassaolostaan kyllä. Nyt tauti ilmoittelee itsestään selkeämmin.
Hieroja sanoikin, ettei hän uskalla kovasti hieroa, ettei tauti innostuisi, mutta nyt tuntuu siltä, että se pöpö innoistui sittenkin.
Keuhkoissa tuntuu, päässä tuntuu, poskia kuumottaa ja kurkkua karhentaa.
Jep...

Eli muistakaa flunssan uudet ilmenemismuodot...

1 kommentti

Kauneuspilkku

10.11.2008 19:03

pikaista paranemista, on itsekin ollut huomaavinani saman. Eli että ei tulr "kunnolla" kipeäksi vaan on juuri sellianen todella kokonaishuono olo mut ei klassisia flunssaoireita. Ehkä se hieronta kuitenkin tavallaan auttoi laukaisemalla flunssan?