• mopsi22

Vaihteeksi bloggailuakin :)

En olekaan hetkeen blogannut mitään, ei ole jaksanut.

Gradu näyttää olevan jo loppusuoralla. Nyt sen kimppuun pääsemistä odottaa, kun tietää, että se on kohta pois jaloista kokonaan. Johan sitä onkin 1,5 vuotta tehty :)

Noksun kanssa olimme Hesassa torstai-illasta maanantaihin. Rahaa paloi käsittämättömästi: söin ja join ulkona joka päivä. Rahaa ei ole varsinaisesti liikaa (varsinkin, kun kotona odotti verottajan lappu, 300 ja risat karhuttavaa...tulojakin sen verran vitusti, että kela karhuaa jokusen tonnin=vitun kiva kevät 2009). Hesassa oli kyllä kivaa :D

Poikkesimme Noksun ja hanin kanssa DTMäänkin. Naurettiin noksun kanssa, että lienemme näyttäneen juurikin niiltä heterovierailijoilta, varsinkin kun tulimme käsikynkkää sisään. Ehkä noksulta lainaamani valtava kimalteleva sormus ei jättänyt sijaa epäilylle muiden juhlijoiden osalta ;)

Totesin Helsingin (ja elämän yleensä) olevan ennen kaikkea asennnekysymys: Helsinki täytyy selättää eikä antaa sen imeä sinua mukaansa. Elämääkin täytyy ottaa munista kiinni ja ohjata itse, eikä aina vain antaa sen viedä. Toki virran viennilläkin on oma aikansa ja paikkansa.

Harmi, ettei ole enempää varaa nauttia pääkaupungista. Voisin tyytyväisenä elää siellä syöden ja juoden ulkona, kierrellen gallerioita ja museoita sekä pikku puoteja, shoppailla ja käydä oopperassa. Noo mani, joten täytyy tyytyä vain ryyppäämään (ei tosin keskustassa, jossa nyt elin 4 päivää....kallista on!).

Noksun myötä ovat iltani ulkona kallistuneet, no, huomattavasti :)

Toki, hauskuuskin on kertautunut menevän rahan myötä...

Ja, haa, paikallinen julkkis tuli pokaamaan meikäläistsä DTMssä, olin hieman imarreltu :D