• mopsi22

Tentti meni, ja kai tyylikin, mutta onneksi vitutus taas vaihteeksi tilalla...

Mjoo.

Kaksi kirjaa. Molemmista tasan yksi kysymys. Ei vaihtoehtoisia kysymyksiä. Raakaa.

"Anarkia valtio-opin kansainvälisten suhteiden teoriassa"

"Poliittinen järjestelmä valtio-opin näkemyksenä"

Tms. noin vapaasti muotoillen...

Ekaan sain liian vähän, liian epämääräistä ja -oleellista tavaraa. Toivottavasti ees 1 piste irtoo, että pääsee tentistä läpi. Toiseen sain kiitettävästi vastattua.

Toikin on vaan niin kovin laaaaja kysymys, jos alkaa pohtia (kirjan kappaletta) laajemmin: poliittinen järjestelmä. Eli kaikki mikä liittyy politiikan toteuttamiseen, kaikki osallistujat, kaikki instituutiot ja organisaatiot, kaikki sun muut...huhhuh, että muistin lopulta pari päänäkemystä siitä, MITEN poliittista järjestelmää voidaan tarkastella, ei MITÄ siihen kuuluu. Valitettavasti kysymykset olivat molemmat huonosti muotoiltu sillä a) anarkia valtio-opin teoriassa ei sinällään ollut kirjan aiheena, vaan se, mitä anarkia on yleensä (ehkä vähän sama asia, mutta kun samassa kirjassa on erikseen kansainvälisten suhteiden teoriaosuus, niin hämäsi vähän, että mitä halutaan) ja toisaalta b) yhdenkään "kysymyksen" perässä ei sitä kysymysmerkkiä ollut (voisi palautteeseen jättää, että laitoit sitten paperilla lauseita ilman sen ihmeempiä ohjeita...) ja c) olivat, as usual, kappaleiden otsakkeita läppästynyä paperille; opettele kirja ulkoa -tyylistä oppimista.

Mennee läpi, mutta jotenkin turhauttavaa tenttiä teoksi opettelemalla ne ulkoa (mikä on kyllä helpompaa, kuin soveltaa tietoa, joten ei siinä mielessä valittamista). Yliopisto on liian helppoa niille, jotka pystyvät ulkoalukuun.

Teoriassa meni ihan ok, käytännössä vituttaa tentti (ja tentit).

_______________________________________________________

Sitten tyylistä. Lähiaikoina tekemäni vaatehankinnat ovat joiltain osin samanlaista tyyliä kuin bfllä on. En tarkoituksella hanki samanlaisia vaatteita. Osa on sellaisia, joita en olisi edes noteeranut, ellei joku kamu tms. olisi niitä kaupassa osoittanut.

Em. on johtanut siihen, että menen mihin vain, niin 75 % ihmiset toteavat, että kato samanlaiset ku x:llä! Vai onko ne sen?

Eli tällä hetkellä ilmeisesti sitten apinoin. Ongelma on se, että sellaisetkin asiat, jotka hankin ihan koska niistä itse pidän, ovat saaneet samanlaisia kommentteja, jopa bflltä. Päätelmä: minun täytyy siis jatkossa ensin miettiä, mitä bfllä on ja sen perusteella valita OMAT vaatteeni. Vituttaa oletus siitä, että jos hankkii yhden samantyyppisen vaatekappaleen, niin sen jälkeen kaikki uusi vaatetus on automaattisesti muiden mielestä hankittu vain sen takia, että bfllä on samanlaiset.

Minulta viedään identiteetti tai sitten se ainakin sen ulkoisten osien suhteen määritellään aina sen mukaan, millainen bfnnä on. Vittua.

...sori noksu, made a decision never to wear the blue trousers again, after bf made it somewhat clear that it troubles him that my choices are close to his style (though they sometimes were not even ment to be) and because my sisters first comment was: "ai sulla on samanlaiset vai onko noi bfn?!".

Ehkä sitten, jotta en vain koskaan mitenkään millään tavalla muistuta vahingossa ketään muuta, alan pukeutua jätesäkkiin. Minkä hittoa mä sille voin, että tietty muoti vallitsee, tietty tyyli vallitsee ja jos bf hankkii yhdentyylisen vaatekappaleen, mun pitäis kaikki samantyyliset sitte jättää kauppaan...toisin sanoen, en ehkä voi mustaa takkia enää koskaan hankkia, ku muut totee heti, että bflläski o musta takki...tätä tasoa se on ollut hei!

Raivoon asiasta turhaan, mutta vituttaa saatanasti, kun ihmiset sanovat rivien välistä (jopa bf), että a) mä vaan matkin ja b) mulla ei oo omaa tyyliä...

...ok, oon luonteeltani sellanen, että omaksun helposti ympäristöstä vaikutteita...mutta mitä vittua sitten? se on mun TYYLI.

Mutta kaiketi kaikki ovat päättäneet, että mopsilla ei oo tyyliä, ja jos on, niin se on huono (bf toteaa mun vaatteista, että pappaloimi, uusista vaatteista, että samanlaisen sitten hankit...päätä siinä sitten mitä laittaa päällensä??).

vitun_ärsyttävää

edit: rento tyyli ei onnistu näemmä multa :|