• mopsi22

Sovinistisiat

"Anna pillua"

Näin opettajanhuoneessa eräs vanhempi mieslehtori puhelimeen, vaimolle vastaajaan.

"Ainoa rehellinen viestihän tää on, ei kukaa mies muuta kaipaa ja jos nii väittää, valhetelee"

Muut äijäilijät peesaavat. Miehiä vain paikalla, viitisen kappaletta.

"Saabillua!", huusi yksi. Saabin luo lienee pohja. Mistä lie sketsisarjasta tuon keksi. Sitten äijäkästä pohdintaa aiheen tiimoilta.

Mopsi istuskeli nurkassa ja häpesi miessukupuolen puolesta. Opettajat huutavat kovaan ääneen useaan otteeseen "piilluuua, saabilluaa!". Yksi kehtasi vielä sanoa, että jos joku hänelle jotain kommentoisi, tämän on hänen taukotilansa, hän saa sanoa mitä haluaa.

Ai, niinkö? Itsekästä? Mites muut?

Muutenkin tuon koulun miesopet vetää huumorilla naisia alas. Osa naisista protestoi aika ajoin kyllä, huonoin tuloksin. Rehtori ei mitenkään tue, muttei nähdäkseni kyllä estäkään sovinistista kukkoilua. Avustajalle tokaisinkin, että aika ronskia juttua. Kuulemma jatkuvaa ja yleistä.

Itse asiassa, juttu oli niin alatyylistä ja naisia alentavaa, että loukkaannuin, ihan sillee oikeesti. Teki melkein mieli sanoa, että jumalauta äijät, te hoette tuolla oppilaille, ettei saa kiroilla jne. ja sitten tulette tänne huutelemaan tollasia idioottimaisuuksia, onko mitään yläkerrassa kotona?!

Toki, olin hiljaa ja söin suklaakakkuani. Käy sääliksi naisopettajia, jotka eivät oikein tiedä olisivatko mukana huonossa läpässä, vai yrittäisivätkö epätoivoisesti vastustaa. Sopimatonta kaikki tyynni.

Miehiä lisää kouluihin? Laatu vai määrä?

4 kommenttia

sleepygay

17.2.2010 17:11

Hyi helvetti. Mä en vois olla tuollasessa paikassa töissää päivää enempää! Ja jos olisin, välttelisin kahvihuonetta kuin ruttoa. Y-Ö-K!

Ja opettajien nyt luulisi olevan "pikkusen" sivistyneempää sakkia! :P

Rokkihomo

17.2.2010 23:19

Ihmisiä se talikynttilätkin on, joo.

Pitäiskö vaan rukoilla...

Ei.

Vaan tapella.

Sit joskus?

mopsi22

18.2.2010 05:56

Jos joskus tollaseen törmään, niin siitä sanon kyllä koulun johtajalle. Sijaisena, ei niinkään viksua mennä kommentoimaan tuoretta leipäänsä homeiseksi....

Aboa

18.2.2010 17:14

Oi ristus! Mitkähän kaikki työpaikkakiusaamisen ja -ahdistelun kriteerit tuli täytettyä?