• mopsi22

Murroksia

Kevät näyttää olevan aika muutosmylläkkää mopsin perheessä.

Mopsin elämässä on valmistuminen, uusi poikaystävä (uuu, kiva sellainen <3), työn etsintää ja tekemistä sekä väitöksen aloittaminen.

Meanwhile in the family:

Äiti on vihdoin kyllästynyt huonoon johtoon ja vaihtaa maisemaa. Aloittaa ottamalla parin kuukauden virkavapaan johtajanpalliltaan ja siirtyy takaisin opetus- ja luennointimaailmaan. Jossain vaiheessa jättänee koko ex-duunipaikan (jossa ollut vuodeta '85 asti) ja siirtyy tekemään jotakin mukavanpaa, kuten myymään osaamistaan yksityisille markkinoille, ennen kuin eläköityy.

Isäpappa kiroaa, koska duunipaikka ei suostu antamaan potkuja. Iskä voisi sitten jäädä ansiosidonnaiselle pariksi vuodeksi ja siitä eläkkeelle. Murehtii sitä, että jos tuotantomäärät tässä nyt vielä lähtevät kasvuun, ei häntä päästetä koskaan pois. Mitäs on niin hyvä työssään. Ja joo, isi vaihtoi moottoripyöränsä 4x tehokkaampaan versioon, noin niinku eläkkeen kunniaksi. Mainitsipa tuo myös, että voisi ostaa mulle käytettynä äiteeni vanhan auton. Pehmenny on isi :)

Lepakko-sisko eroaa puolisostaan 10-vuoden suhteen jälkeen. Minulla on näkemykseni erosta, mutta yritän pysyä kaukana koko sopasta, joskin siskoni tukena täytyy näin veljen ominaisuudessa olla. Outoa, mutta ei kai odottamatonta. Nuorina tavanneet, rääpäleinä, ja enemmänkin ehkä kasvaneet yhteen toistensa tueksi kuin olleet "sielunsiskoja".

Tässä sitten ollaan, koko perhe sangen suurissa muutoksissa.

_____

Viikkoni meni mukavasti sijaistaessa. Toki vähän levoton luokka, mutta mun ope-senses herää ja jää harmittamaan kun haluaisin opettaa ja muuttaa juttuja, jotta muutamat oppilaat pääsisivät paremmin mukaan juttuihin ja...

Oman luokan haluaisin. Sijaistaessa harmittaa, kun tutustuu vähän oppilaisiin ja sitten oletkin jo menossa taas. Ei pysty oikein tekemään mitään järkevää ja pitkäkestoista. Viikon kruunasi liikunnantunti, jolle pelmahti toinenkin ryhmä. Vedin sitten 50 oppilaalle pienessä salissa tuntia. Hienoa hommassa oli - vaikka ääni meni -, että kaikki TOIMI. Oppilaat kuuntelivat ja osasin armeijakäskyttää homman niin, ettei mitään sähläämistä ollut ja peli rullasi ja oppilailla oli hauskaa.

Nautinnollinen onnistuminen, näin liikuntakammoiselta. Parina ollut toinen sijainen luuli minun erikoistuneen liikuntaan, kun tunti rullasi niin nätisti :D

Kivaa oli, raha on kivaa ja mukava huomata, että minua kiinnostaa oppilaiden oppiminen. Jopa sen ärsyttävän kakaran, joka koko ajan vittuili.

Huoh.

no, huomenna taas sijaistamaan, huolimatta flunssasta...life goes on and on.

Noksu, koska pääsee kahville? Olis sulle parikin lahjaa rästissä annettavaksi :D

1 kommentti

noksu

28.3.2010 18:21

Well well, kyllähän tänne taas piakkoin sopii tulla kun tuo pikku veijari tuosta tokenee. On ainakin ollut jo melkoisen tuhma, mistä oon tyytyväinen, koska sen vois olettaa olevan merkki siitä, josko sittenkin tuo koitoksista tokenisi...
Lait hei jotai koodii ni sovitaa plääni.