• mopsi22

Liekö sittenkään paha

Olen aina ajatellut olevani parisuhdeihminen. Ja olen vieläkin sitä mieltä.

Mutta kuka sanoo, ettei silti voisi viettää "villiä" nuoruutta? En ole koskaan edes ajatellut elostelevani sen suuremmin; kiva tyyppi ja elämä pystyyn, kun on toisiimme pitkällisesti tutustuttu.

Onpä hölmö ajatus, kun sitä tarkemmin pohtii. Kuten ystäväni totesi, ei kaupassakaan ensimmäistä pölynimuria kainaloon oteta ja lähdetä, niitä pitää testata useampi :) (otin vapauden hieman soveltaa ohjetta, ystäväni kun siitä minulle ainakin mainitsee...lupaan kuitenkin, ettei viisauden syvin tarkoitus katoa. Ettäs tiedät A.! ;)

Ehkä on aika jättää turhat aivoblokit kotiin ja vain tutustua uusiin ihmisiin sitä mukaa, kun heitä vastaan tulee. Hyvään alkuun olenkin jo päässyt <3

Kahdehdin Audinkopoikaa hänen välittömän luonteensa ja elämänmyönteisen asenteensa takia. Niinhän se elämässä pitäisi olla, mitä sitä turhaa asettaa itselleen mitään näkymättömiä seiniä ympärilleen. Olla vain oma itsensä tai niin kuin toinen ystäväni sanoi - kun angstasin taas jostain täysin turhanpäiväisestä, kuten ulkonästäni -, että: "Kuka vittu välittää?!". Tottahan se on, jos olet siisti, niin kuka vittu välittää ovatko sukkasi punaiset vai vihreät. Turhaan niitä pohdin. Elämässä lienee oleellisempiakin asioita.

Ja olen tyytyväinen, kun olen saanut ensimmäisen homoystävän "with benefits" :) Mikäs siinä kahden aikuisen toisistaan nauttiessa, niin fyysisesti kuin henkisestikin? Seuraavaa eksursiota odotellen...

PS. Ja olen päättänyt olla hyvällä tuulella ainakin viikon, ja myös juomatta alkoholia. Ehkä on aika suunnata jälleen energiaa elämiseen, ei sen murehtimiseen. Kiitokset suuret Noksulle ja Kesäpojalle ajatuksista, niistä on apua!

2 kommenttia

audinkopoika

11.1.2008 12:35

Turhaan karehdit...
On tärkeää olla oma itsensä, miksi pitäisi olla jotakin muuta? Itse suhtaudun tosiaan elämään positiivisesti, tiedän omat rajoitteeni. En ole mikään mallin mitoissa tai nuori ja vetreä.
Silti halajan kovasti poikarakkautta...lempeä hellää ja hempeää...haluan jopa rakastella :)

mopsi22

11.1.2008 12:40

Itse olen ok kuosissa ainakin muiden mukaan (?), mutta silti itsetuntoni on valovuosien päässä omastasi :/ Ei se ulkonäkö mitään sanele, se on se minkä ehkä pitäisi minun sisäistää. Ihminen on siellä korvien välissä, ei vatsalihaksissa...