• mopsi22

"Kännissä olet ääliö"

Vai miten sen mainoksen teksti meni? Olen elänyt moraalisessa tyytyväisyydessä ollessani mainoksen kanssa samaa mieltä. Harrastuksiini - kasvatustieteen tiedekunnan ankarasta biletyksestä huolimatta - ei kuulu alkoholin käyttö usein eikä suurissa määrin.

Kunnes,

kutsuin itseni naispuolisen ystäväni luo teelle, mikä on tavallista lähellä toisiamme kun asumme. Hän ilmoitti teen olevan saavuttamatonta, mutta punkkua saa, jos jaksaa Kaija Koota kuunnella. Mitäs minä viaton, otin ja lähdin, kun ei muutakaan tekemistä ollut.

Perillä hän iski käteeni täyden punkkulasin, ennen kuin olin ulkovaatteita saanut pois. Pullo tyhjeni meiltä melkein samantien siinä istuskellessa. Jotta ei tunnelma pääse laskemaan, korkkasimme 0,5 l perinne viina-pullon (mikä jostain syystä kirjoitetaan erikseen), joka sekin tyhjeni aika vauhdilla. Seurauksena olimme molemmat - kun emme isoja ihmisiä ole - kännissä kuin käet 8)

Kun emme enää pysyneet tuolilla, makasimme (minä putosin, hänen laskeutumisensa oli sulokkaampi) lattialla pari tuntia ja nauroimme - nauroimme siis kaksi tuntia putkeen, lähes tautotta ja aivan kaikelle, jopa sille, kun nauraminen jostain syystä lakkasi. Kippurassa, leuat jumissa ja vatsalihakset kiristäen. Nauroimme ja nauroimme...ihan sairaasti.

Sammuin lattialle ämpäri sylissä 22.00. En ole koskaan sammunut mihinkään, sehän on moukkamaista...ystäväni oli vielä vedossa, ja ilmoitti ystävällisesti minulle, kun lattialta myöhemmin toivuin, ottaneensa valokuvia ylennystilastani.

Täytyy sanoa, että perskännit hyvässä seurassa, parin tunnin nauraminen ja vapaa keskustelu elämästä laukaisee erittäin tehokkaasti niin henkistä kuin fyysistäkin stressiä. Erästä serkkuani lainaten: "perusnollaus"

Terapian "väline" tosin aiheuttaa joitakin sivuvaikutuksia seuraavan vuorokauden, mutta hauskaa oli!