• mopsi22

"johtuen yleisestä kustannustason noususta..."

no se ei ollu syynä ilmoituksessa, jonka elisalta sain. netin kk-maksu nousee 23.90 eurosta 26.90 euroon. no joo, 3 euroo sinne tänne vois ajatella. jos laskee pikaseen, on korotus kuitenkin 12,5 % luokkaa :S

aika komee ykspuolisesti tehty korotus (joskin lohduttavalla toteamuksella, että voin irtisanoa sopimuksen muutoksen vuoksi...).

mikä haloo nousis, jos vaikka maidon hinta hupsahtais 12,5 % ylös?! miksi tästä ei metelöidä? he "yhtenäistävät hinnoittelua" (eivät tietenkään niin, että muualla alennettaisiin hintoja, tiettykään).

hianoo, mutta ehkä vaan askel siihen, että saatas ihmiset siirtymään kalliimpiin, joskaan ei merkittävästi nopeampiin yhteyksiin. ainakaan siis suhteellisesti nopeempii, ku mun käytössä tää pelittää riittävästi, nii sillo nopeempi ei oo mulle muutaku kalliimpi :S

2 kommenttia

arkadas

28.5.2009 15:12

Juups, elisalainen tapa toimia. Meillekin tarjoiteltiin elisan asiakkuusaikanamme silloista "fullrate" - yhteyttä - taisi olla kasimeganen. Juuh, otetaan kokeiluun, totesimme - siinä oli tuollainen 2 kk veloituksetta tarjous. Pashat. Useista yhteydenotoista huolimatta emme saaneet tuota 8Mt nopeutta käyttöömme, kunnes kuulimme lopulta, että alueen jakokeskuksesta kiinteistöömme tuleva kaapeli ei tue tuota 8Mt yhteyttä. Olisivat siis rahastaneet kalliimmalla (ei -toimivalla) yhteydellä, jos emme olisi seuranneet ja valitelleet asiasta. No, nyt olemme (edelleen samassa kiinteistössä) kaapeliasiakkaina toisella firmalla - taatusti saamme sen mitä tilaamme.

Ihmetyttää mikä siinä valmiiksi asennetussa yhteydessä aiheuttaa "yleistä kustannustason nousua" - Elisa on pistänyt väkeä pihalle, joten kysymys ei voi olla henkilökuntamenoista, televerkko on olemassa, joten sekään ei voi olla nousun syy, eli lienee enemminkin luettavissa tuo "kustannustason nousu" = "yrityksen tuloksen parantaminen".

mopsi22

28.5.2009 15:37

Niin, kanssa vähän mietin, että mikä ihme syy nostaa hintaa? Toisaalta, mitä taannoin katsoin, muistaakseni dnan hintaa, oli se juurkin tuo 26.90 ja totesin, että ei kannata vaihtaa.Ehkä he yhtenäistävät hinnoittelua kilpailijoiden kanssa, todellisen markkinatalouden tapaan...

Nyt voisin vaihtaa ihan periaatteesta toiseen firmaan, varsinkin jos saa vaikka mukavan aloitustarjouksen :)

En sitten tiedä, onko netti kallis hupi vai ei, ottaen huomioon, että se tarvitaan jokapäiväisen elämän pyörittämiseen nykypäivänä.