• mopsi22

Yksi ei tee hommiaan syystä tai toisesta. Huomautan asiasta. Sen jälkeen m i n ä saan palautetta siitä, että jokainen voi kyllä tehdä kaikkea täällä ja m i n ä olisin itse voinut tehdä sen homman myös.

Miksi ihmeessä siis on määritelty kullekin oma tehtävä, jos kaikki voivat tehdä kaikkea? Olen omat tehtäväni hoitanut, ja vähän enemmänkin, ajallaan ja asiallisesti. En muista kenenkään vielä minun hommiani tehneen? Ehkä minäkin sitten "unohdan" tai "en ehdi". Ehkä ensi kerralla ihmettelen, että ai, pitikö mun tehdä jotain, eikö joku muu olisi voinut kanssa hoitaa nää hommat, vaikka ne mulle on kirjattu?!

Monta kokkia ja niin edelleen on sanontana ihan pätevä tässäkin kohtaa...

Ehkä minä sitten alan tehdä vähän kaikkien muidenkin hommia. Mitähän siitäkin sekasotkusta tulisi?

No, tästä lähin noudatan suomalaista kansanperinnettä ja pidän huolen vain omista asioistani. Turha odottaa meikäläiseltä mitään ylimääräistä panosta tähän toimintaan.

1 kommentti

letala

20.4.2010 15:23

Tilanne kuulostaa tutulta, vaikka et suoraan kerrokaan, onko kyse harrastuksesta vai työstä.. Molemmissa tota tapahtuu. Ei ole oikein ei, mutta toisaalta, jos kaikki käyttäytyisivät noin, ei mistään tulisi mitään, kuten kirjoitatkin.

Itte olen ainakin sitä sorttia, että teen kyllä ne toistenkin hommat, jos ei ne muuten tule tehtyä. Itteänsä siinä ei kyllä ajattele pätkääkään, mutta vähemmällä narinalla pääsee...