• Puuteripoika

vieläki ihastunu, hih ;)

Aika ihanalta tää elämä vieläkin tuntuu ;) Olin sitten söpiksen kotona uudelleen ja jatkettiin sitten kaupungille vähäks aikaa. Hän koko ajan puhuu niin viisaita ja syvällisiä että ihan täytyy minun tämmösen tavallisen pojan oikein hieroa älynystyröitä että pysyy jutussa mukana ;) Hän on niin mukaansa tempautunu tohon maapallon tulevaisuuteen.

Olin tehny hänelle tuliaisiks minun spesiaalipaninin....joka oli nyt vähän vegepainotteinen kun ei hän tykkää lihaa syödä. Korkeintaan jos se olis vapaana kasvaneen karjan lihaa. Mut semmosta on niin vaikee saada ees stokkalta joten laitoin sit sisälle aurinkokuivattuja tomaatteja, pestoa ja yhtä aivan ihanaa juustoa. No kyl hän söi mutta oli sitä mieltä ettei pitäis tuoda ruokaa kotimaan ulkopuolelta kun sen kuljettaminen vie energiaa ja semmosta. Mä en kyllä haluis luopua mun lemppareista...kun on toi ruokakulttuuri vähän kehittyneempää tuolla isossa maailmassa ;) ei sitä haluais ihan pelkkää perunaakaan syödä...kun se sveitsiläinen vuohenjuusto maistuu vaan paremmalta ;))

Mun bestis on ollu aika vaisu viime päivinä....hän ei varmaan oo ihan hyväksyny ajatusta että mulla vois olla joku toinen kiikarissa. Vaikkei me koskaan oltukaan menemässä yhteen.....mut ehkä hänellä semmonen toive olis ollu kuitenkin ;))) Mene ja tiedä....ja eihän sitä tiedä vaikka mun ja bestiksen välit vois lämmetä vielä....enemmänkin ;) Mut nyt tällä hetkellä mun ajatukset on vaan mun söpöliinissä joka on niin fiksu ja söötti että ihan epäuskoisena olen ;) Että miten tämmönen ikuinen hassu romantikko olis viimeinkin löytäny elämänsä miehen....;)))

Nyt yritän vaan tehdä häneen oikein hyvän vaikutuksen ;)) Voisin yrittää tehdä jotain hänestä oikein hyvää ruokaa....vaikka sitten maalta joutuisin ne vihannekset ihan itse hakemaan....jotta se varmasti olis lähellä tuotettua...Jos vaikka tekisin hänelle jonkun ihanan naamion luontaistuotteiden avulla jotta hän oikein rentoutuis ;) kun hänellä sitä työtä näiden tärkeiden asioiden kanssa tuntuu kovastikin olevan....Ja ehkä voisin jopa pienen rakkausrunon kirjoittaa jotta hän tietää miten ihanan tärkeä ihminen hänestä on minulle vähitellen tulossa ;)))

3 kommenttia

Druusi

4.8.2008 21:27

Joissain tilanteissa kotimaiset kasvikset kuluttavat tuotannossa enemmän energiaa kuin ulkomailta tuodut ;)

Puuteripoika

4.8.2008 21:53

Hei mä yritänkin muistaa ton.....koska mä niin rakastan niitä eksoottisia hedelmiä......niin ettei aina tulis syyllinen olo ;)

Napalmia

4.8.2008 22:04

Kokeile kansanparannusta: laita viiltoja selkään ja kuppaussarvia riviin! Niks Naks body wax!