Huiskun takaa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2011.

Hold it against me!

On päässy vähän blogittaminen jäämään ku alakulo ja talvi on vieny kaikki voimat.....mut ehkä tää tästä taas ku kevätaurinko taas kohta paistamaan rupee ja silleen ihanasti mielen taas vähän valoisammaks muuttaa ;)))

Oon jo paremmalle tuulelle tullu ku Britneyn uus sinkku ilmoille lopulta tuli.....ja aikamoisen ihanan biisin se briitu taaskin on meidän iloks aikaan saanu......Hold it against me :D

Pari päivää sitten meidän lähikaupan kassalla olin.....ja se jono vähän mutkitteli oudosti. Sitten siinä oli yks tosi epäkohteliaan oloinen mies tunkemassa ostostensa kans mun edelle......mut mähän en periks yhtään antanu koska oon varma että olin siinä ollu sitä aiemmin. Mua ei noin vaan ohiteta vaan mä menin äijän edelle ihan pokkana.

Tyyppi sitten alkaa sanomaan että mitäs mä siinä etuilen että hän oli mua ennen siinä kassajonossa xD No mä vaan katon häntä siinä silleen vähän alentavasti ja oikein semmosen ylimielisen hymyn laitan huulille ja sanon äijälle: "Hold it against me!" Tyyppi sanoi jotain "että mitä" ja siitä meidän takaa alkoi hihitystä kuulua ;)))

Eli semmosen aikamoisen ihanan yllätyksen Britney taas meille on saanu aikaan. Kaikkee hyvää hänelle :))))