• Puuteripoika

Ommattu ihanalle söpöliinille!

Nyt on tämä poika NIIN korvia myöten ihastunut ;))) Aika kiva tunne se onkin....saas nähdä vaan mitä tästä kaikesta taas seuraa ;) Olin siis eilisen illan söpistyksen kotona....miten kiva ilta siitä tulikaan ;))

Mä taisin olla vähän ylipukeutunu kun olin ostanu uudet aika kalliit Dolce Gabbanan farkut kun halusin tehdä vaikutuksen ;) hän oli ihan t-paidassa ja shortseissa kotonaan kun ei kuulemma niin tykkää pukeutua vaikka baarissa hän olikin niin valkoisissa että ;) Mut kaikesta huolimatta hän on niin söpö ja tosi älykäs ;)) kun hän kantaa niin kovaa huolta ympäristöstä ja maapallon tulevaisuudesta!

Niin paljon älykkäitä kirjoja hänellä on hyllyssään että kun niistä jotain kysyin niin hän alkoi kertoilemaan maapallon tilasta ja siitä miten nyt olis viimeinen hetki kääntää suunta ettei ihan loppu tulis..
Melkein siinä aloin jo pelkäämään ja miettimään mitä kaikkea mäkin olen mennyt ostelemaan mikä luonnonvaroja kuluttaa ja semmosta....mut kerroin kyllä hänelle että mäkin oon harrastanu kierrätystä ja ostan joskus esim. reilun kaupan tuotteita niinku niitä ihania banaaneja ;) Eli vaikken oo mikään luonnonsuojelija niin kyllähän sitä oman osansa voi jokainen tehdä. Tykkään myös luontaisesta kosmetiikasta joka on tosi hyvää iholle. Kuten Dr. Hauschkan sarja joka on todella laadukasta mutta ottaa ympäristön huomioon....varsinkin se puhdistusvoide on NIIN nami vaikka se loppuu tosi nopeasti ;) suosittelen..se on paras puhdistusvoide ikinä!

Hän puhui mulle kans globalisaatiosta ja siitä miten suurten yritysten tuotteita vois boikotoida kuten Shellit ja McDonaldsit jne. Minä siinä sitten kuuntelin kiinnostuneena vaikken ihan kamalasti osannu siinä sanoa mitään. Mutta musta on tosi hienoa ja seksikästä että joku ajattelee muutakin kuin itteään ;)) Että hän varmaan on myös tosi herkkä ja tunteikas kun ryhdytään ehkä sitten joskus halailemaanki ;))

Mut näin se elämä taas heittelee....äsken olin vielä ihan yksinäinen ja nyt oon taas huomenna päivällä kai menossa häntä tapaamaan ;)) Nyt tuntuu etten ajatuksiani saa tästä söpöliinistä pois....ja haluaisin hänen kanssaan olla koko ajan. Mut hän haluaa ottaa rauhallisesti ja tutustua ensin paremmin minkä ymmärrän ihan hyvin. Mut mä uskon että meillä kahdella on paljon yhteistä kun mun ajatusmaailma on vähän samansuuntainen kanssa kuin hänellä...joten hiljaa hyvä tulee ;))

4 kommenttia

martin

2.8.2008 20:19

Oh...

audinkopoika

3.8.2008 00:37

Ihastumisen tunne on ihanaa :)

tuulikello

3.8.2008 10:39

ei varmasti ole mitään mukavampaa, kun olla ihastunut..(: mä ainakin pidän siitä, kun kaikki on sitten niin uutta ja ihanaa toisen kanssa..sitä oikeen kaipaa, kun itsellä se uusi ja ihana aina on meidän parisuhteessa jo ollut jokunen vuosi sitten..(:
Nauti täysillä ihastumisesta ja sen tuomasta "ruusunpunaisesta" värityksestä omaan päivään..(:

Napalmia

4.8.2008 22:08

Taitaa olla "ympäristöuskovainen": just oli Hesarissa et intialaisia ei kiinnosta ilmastonmuutos, kun niiden pitää nostaa monta sataa miljoonaa kansalaista köyhyydestä. Ne ei siihen ala kuten ei kiinalaisetkaan...et siis ihan eurooppalainen juttu. Voi unohtaa.

McDonals kuulemma ei oo koskaan tehny voittoo Suomessa.Tappiollista.