• Puuteripoika

Tyttöjen seurassa

Rahaongelmat ei mua vaan jätä rauhaan, mun palkka ei mitenkään riitä siihen elämäntyyliin jota mä oikeesti haluun :/ Ilman mun rakkaan äitini apuu jo aika isoissa hankaluuksissa olisin....urhoollisesti hän on lapsiaan suostunu auttaan. Se kyllä musta on tosi ison hatunnoston arvonen asia....

Mä joutuu olin tosi noloon tilanteeseen ku duunin tyttökavereiden kanssa päätettiin lähtee iltaa viettään. Jossain vaihees tulossa oli mun vuoro tarjota kierros. Onneks tytöt alko olla siinä vaiheessa iltaa jo sen verran hiprakas et ei kunnolla muistaneet kuka ostanu oli ja mitä...Sen jälkeen jatkettiin klubille, jonne kybän pääsymaksu oli. Jännitin taas mitä mun kortti sanoo mut niiden systeemit ei toimineet ja koko porukka ilmaseks pääs sisään. Voitte arvata et huokasin helpotuksesta....Mulla taskus ei käteistä enää ees yhteen juomaan ollu niin muiden tanssies salaa maistelin muiden tyttöjen juomista. Alkaa kyllästyttää tämmöne elämä...

Enkä kaipaa nyt jeesusteluu siitä miten pitäis elää tulojensa mukaan. Joka haluu kituuttaa jollain surkeella palkalla ja elää silti laadukkaasti, tervetuloo vaan kokeileen. Mä valmis en oo odottaan 20 vuotta et mulle varallisuutta kertyis. Mun elämä on tässä ja nyt enkä mä odota yhtään mitään. On niin helppo sanoo miten elämänsä pitäis elää ja ettei kuluttaa sais eikä tahtoo uusia kauniita tavaroita tai hankkii uusii kokemuksii.

Tätä mieltä varmaan olis myös mun suuri suosikki Oprah, joka on ihmisten hampaisiin joutunu koska hänen kasvorasvassaan on esinahkaa! Anna mun nauraa oikeesti.
http://www.stara.fi/2013/04/14/oprahin-kasvorasvassa-peniksen-esinahkaa/
Vauvojen esinahkojen käyttäminen kosmetiikassa ei ees oo mikään ihan uus trendi vaan amerikassa jo vuosia vanha. Tietty meillehän tulee kaikki myöhässä:
http://thestir.cafemom.com/baby/111805/your_babys_foreskin_makes_you

Luulen että kyse taaskin on kateudesta. Oprah on tienannu uransa aikana ihan satumaisen summan rahaa ja sekös ihmisii harmittaa. Jos jollain on enemmän rahaa kuluttamiseen niin sen täytyy jotenki olla epärehellisesti hankittuu! Sit unohdetaan miten hyväsydämine ihmine Oprahkin on. Muistan kun hän Tanskassa vierailulla kävi niin hän ekaks huomion kiinnitti siihen miten vauvat vaunuissaan ulkona nukku ilman mitään vartiointia. Kuka tahansa pedofiili kun ne voi varastaa.

Onneks kohta kevätaurinko lämmittään alkaa ja on hyvä tilaisuus vähän tutkailla mitä kivaa sinne vaatekaapin perukoille taas löytäis ;)

33 kommenttia

draconfly

17.4.2013 20:42

"Enkä kaipaa nyt jeesusteluu siitä miten pitäis elää tulojensa mukaan."

Ainahan voi rohkeasti lähteä kouluttautumaan alalle, jossa on paremmat palkat ellei parempipalkkaista työtä tunnu omalta alalta löytyvän. Itse voin myöntää valinneeni kahden mielenkiintoisen alan väliltä sen, jossa suht hyväpalkkaista työtä saa varmemmin. Baareissa/klubeissa en ole koskaan viihtynyt, mutta köyhien opiskeluvuosien aikana oli mukava ajatella, että päästessään oman alan töihin on suhteellisen hyvin varaa ostaa juuri sitä ruokaa ja niitä asioita mitä haluaa, käydä välillä ulkona syömässä ja joskus rajojen ulkopuolellakin. Vaikka tietenkään se, saanko uuden jakun vai en, ei ole niitä elämäni tärkeimpiä asioita, mutta välillä on ihan kiva olla pikkuisen turhamainenkin.

Puuteripoika

17.4.2013 21:04

Mulla vaan toi opiskelu ja koulunkäynti ei ikinä sujunu. Oon enempi käytännön ihminen ku kirjaviisas. Niinpä mahkut hyväpalkkaseen duuniin on aika vähäiset....

draconfly

17.4.2013 21:10

Oppisopimuksella? En kyllä tiedä kuinka "rahakkaille" aloille sillä voi päästä.

arkadas

17.4.2013 22:06

Valmistuneet oppilaani hankkivat koulutuksen (6-9kk) ja tutkintotodistuksen jälkeen ensimmäisessä työpaikassaan keskimäärin 2400€ /kk brutto - urakkatyössä lisien kanssa palkka voi olla jopa 3700 €/kk. Ja kysymyksessä on Kaupan alan TES.

Kaikki koulunkäynti ei tarvitse olla "kirjaviisautta", koska käytännön alojakin löytyy, jopa oppisopimuksella.
http://www.hyvadiili.fi/

puppeliassi

18.4.2013 00:00

Joo kannattaa tutustua millaiseen oppi sopimukseen menee esim lähihoitaja tarkoittaa 4 päivää työssä ja yksi koulupäivä, jossa hemmetinmoisia kirjoituksia joutuu tekemään. Tosi raskasta. No kai se mun sisko paperin vielä ennen kesää saa :)

Jos asut Helsingissä niin siellä ne vuokrat on niin suuria että pienituloisen on ihan yhtä sama mennä hakemaan tukia.

En ärsytä mutta mitä sun kirjoituksia vähän joskus lukenut niin saatat olla vähän höveli raha asioissa. No en mä sun tilannetta tiedä niin tarkasti että sitä voisi varmuudella sanoa mutta ennen baariin menoa kannattaa kutsua porukka kotiin ja ostaa pullo vodkaa ja mehua esim ja juoda ne ensin niin ei tarvii käyttää baarissa niin paljoa rahaa.

Puhun nyt yleisesti mutta musta vähän tuntuu että aika monella homolla on rahan kanssa ongelmia, siis enemmän kuin heteroilla, siis nuorilla. Homo kulttuurissa on tärkeää olla rikas ja käydä baareissa ja ostaa merkki vaatteita, mikä ei tietenkään oikein kaikilta sitä tuuria niin paljoa ole. Itse tosin olen oman tieni kulkija enkä välitä pinnallisesta homo kulttuurista, asperger kulttuuri taas onkin eri asia ;)

Riquman1990

18.4.2013 00:20

"Aktivistit ovat nimittäin paljastaneet, että Oprahin nimissä myytävässä kasvorasvassa on eräänä ainesosana soluja, jotka ovat peräisin poikien ympärileikattujen penisten esinahasta. Tapauksen paljastuminen on saanut aktivistit osoittamaan mieltään, sillä julkisesti Oprah on ilmoittanut vastustavansa tyttöjen ympärileikkausta."

Hyi saatana! Ämmä, joka julkisesti vastustaa tyttöjen ympärileikkauksii, vetää kuitenkin naamaansa tasotuspakkelii, joka on kyllästetty ympärileikattujen poikien sukuelinten soluilla. ***** mikä tekopyhä ämmä!

Puuteripoika

18.4.2013 09:47

Kiitti kaikille neuvoista. Varmaan mulle sopis kaikkein parhaiten olla jonkun komeen miljardöörin kotirouva, voisin laittaa ruokaa ja siivota kartanoa kun se käy hakees uutta rahaa veroparatiisista ;)

Puuteripoika

18.4.2013 09:48

Rikulle taas sanoisin et ympärileikkaukset ei lopu kuitenkaan maailmasta keuhkos asiasta miten paljon tahansa. Eikä niitä tehdä ihan pelkästään uskonnon takia, yks mun kaverikin on ympärileikattu lapsena jostain ihan toisesta syystä. Miksei sillä asialla sit vois tehdä bisnestä kun kaikki muukin meidän elämäs on myytävänä?

Riquman1990

18.4.2013 13:30

Lääketieteelliset syyt onkin täysin eri asia ku uskonnolliset, raakalaismaiset ja taantumukselliset tavat.

Rokkihomo

18.4.2013 17:10

Vaikka tämä onkin oikein viihdyttävää, niin R90, kun tiedän että tsekkaat tämä vielä: Mietipä joskus, jos osaat, että mikä tekee sinusta niin erityisen että sinä saat nimitellä (ja haukkua) täällä Ranneliikkeessä muita, mutta muut eivät sinua?

pva1

18.4.2013 17:38

"On niin helppo sanoo miten elämänsä pitäis elää... " Tavallaan on helppoa joo, mutta se johtuu siitä ettei riitä mielikuvitus yli varojen elämiseen. Miten liian kalliin maun pystyy kehittämään, mistä se tulee?
Eikö nuo nolostelut / äidiltä pyytämiset ole vähän ristiriidassa villin ja vapaan elämäntyylin kanssa, voiko olla sen arvoista ?

Puuteripoika

18.4.2013 18:05

Pva1, noh mulla sitä mielikuvitusta kyllä riittää. Ihmetteletkö oikeesti että joku haluu uusii vaatteita, hyvää ruokaa, mennä ulos töiden jälkeen bilettään? Onneks olkoon jos sulle kotona istuminen ja valmisruuan syöminen telkun ääressä riittää...

Kuvitteletko oikeesti et pyytäisin äidiltä jos ei olis pakko? Luulet varmaan että nautin siitä hirveesti, daa?

Riquman1990

18.4.2013 18:42

Rokkihomo, ketäs mä oon haukkunu tai nimitelly? Ja kerro mulle, jos osaat, et oonks mä koskaan alkanu nimitellä ketään oma-alotteisesti ilman, et joku on eka nimitelly mua.

Ja kerro vielä, jos osaat, miten toi sun kysymys liittyy tän keskustelun aiheeseen.

arkadas

18.4.2013 18:44

"Kuvitteletko oikeesti et pyytäisin äidiltä jos ei olis pakko?"

Elämässähän ei ole yhtään mitään, jota olisi PAKKO tehdä. Kuolemakin tulee aikanaan. Jokaisellle. Väistämättä.

Puuteripoika

18.4.2013 18:53

No siinä vaiheessa ku rahat on lopussa ja laskuja pitäis maksella nii on kyl aikamoinen PAKKO saada rahaa jotain kautta. Oli se sit omalta äidiltä tai joltain kaverilta. Ei siinä vaihees taida auttaa sanoa et hei mun ei oo pakko maksella näitä....

arkadas

18.4.2013 19:09

" Varmaan mulle sopis kaikkein parhaiten olla jonkun komeen miljardöörin kotirouva, voisin laittaa ruokaa ja siivota kartanoa kun se käy hakees uutta rahaa veroparatiisista ;)"

Kyproshan on myöntämässä kansalaisuuden kaikille niille ulkomaalaisille, jotka ovat menettäneet sikäläisessä pankkikriisissä yli kolme miljoonaa euroa. Eli nyhän siellä taitaa olla rikkaita venäläisiä pilvin pimein kansalaisuutta jonottamassa :P

" ku rahat on lopussa ja laskuja pitäis maksella nii on kyl aikamoinen PAKKO saada rahaa jotain kautta."

Pieneen kotoiseen talouden suunnitteluun, ei kovin kummoisia excel-taitoja tarvita - välttyy noloilta tilanteilta ja rahanlainaamisilta - sekä pystyy pikkusen ennakoimaan, lomakuukausiakin. Niiden maksettavien laskujen määrään vaikuttaa yllättävän paljon kulujen ennakointi.
Ilman, että roikuu liikaa kotona tai baareissa. Ja ainahan voi myydä jotakin, mitä ei kolmatta kertaa tarvitse :P

arkadas

18.4.2013 19:12

"Ei siinä vaihees taida auttaa sanoa et hei mun ei oo pakko maksella näitä...."

Eipä tietenkään - jossain vaiheessa toki, ilmestyy ulosottomieshen kirje kotiin ja sitten huomaakin tilinauhasta, että velkojen maksu on ulkoistettu sinne ulosottomiehelle...

draconfly

18.4.2013 19:25

"Ihmetteletkö oikeesti että joku haluu uusii vaatteita, hyvää ruokaa, mennä ulos töiden jälkeen bilettään? Onneks olkoon jos sulle kotona istuminen ja valmisruuan syöminen telkun ääressä riittää..."

Sitä sanotaan elämän realiteettien tajuamiseksi. Jos ei ole varaa niin silloin ei ole varaa, tämän tajuaminen kuuluu aikuistumiseen.

Puuteripoika

18.4.2013 19:55

Mä luulen että täs on kyse siitä että mulle noi asiat on tärkeitä ja kaikille muille täs keskustelussa ne on ihan turhia ja hyödyttömiä. Sitä pystyy paljon paremmin luopumaan jostain millä ei oo oikeesti niin isoo väliä muutenkaan...

Riquman1990

18.4.2013 20:52

"Sitä pystyy paljon paremmin luopumaan jostain millä ei oo oikeesti niin isoo väliä muutenkaan..."

Kuten poikaystävästä? No, en mä koskaan ajatellukaan, et teidän välillä ois oikeeta rakkautta...

Puuteripoika

18.4.2013 21:29

Mikä nyt sit ikinä muutenkaan on aina oikeeta rakkautta. Mä en valmis ollu sitoutuun niin ongelmaiseen ihmiseen.

Rokkihomo

18.4.2013 23:15

Pahoittelut, "Puuteripoika", että sotkeuduin tähän. Ja R90, osaan kertoa sitten taas toisaalla. Kunhan silmiin osuu.

Riquman1990

18.4.2013 23:39

"Pahoittelut, "Puuteripoika", että sotkeuduin tähän. Ja R90, osaan kertoa sitten taas toisaalla. Kunhan silmiin osuu."

Heh heh hee! ;D

"Mikä nyt sit ikinä muutenkaan on aina oikeeta rakkautta. Mä en valmis ollu sitoutuun niin ongelmaiseen ihmiseen."

Sullahan ei sitten koskaan oo ollu minkäänlaisii ongelmii? Täälläkin sä oot niistä muistaakseni kertonu.

Puuteripoika

19.4.2013 10:02

Tottakai Riku jokaisella on ongelmia mut niistä yritetään päästä yli. Exä taas on jääny paikalleen kelailemaan niitä. Siinä on se ero.

draconfly

19.4.2013 12:59

Kuuluuko tähän yrittämiseesi turhien menojen karsiminen vai muilta rahan pyytäminen?

Puuteripoika

19.4.2013 13:31

Tässä taas päästään sanaan turha. Mun tarpeet on teille muille pelkkiä turhuuksia. Mut mulle itselleni ne ei ole...

draconfly

19.4.2013 14:06

No jostakin on pakko karsia, jos rahat eivät riitä. Et voi kuitenkaan elää äitisi rahoilla loppuelämääsi.

Riquman1990

19.4.2013 16:25

Oot sä koskaan miettiny, miten sä pärjäät sitten, kun sun äiti kuolee ja perurahat on käytetty? Siinä vaiheessa sä oot jo niin rupsahtanu, et kukaan tuskin enää kelpuuttaa sua "edustusvaimokseen". ;D

Puuteripoika

19.4.2013 17:49

Te nyt ootte saanu päähänne et mä eläisin äitini rahoilla. Oon kertonu lainanneeni äidiltä rahaa silloin ku on ollu loppu eikä mitään muuta keinoa oo ollu. Oon toisinaan joutunu lainaan myös kavereiltani. En mä nyt sentään joka hetki juokse äiskältä ruinaamassa rahaa.

Puuteripoika

19.4.2013 17:54

Se on totta ettei kolmikymppistä tai sitä vanhempaa moni enää huoli kun rupsahtaa mut siks fiksut ihmiset hankkii vakkarisuhteen vielä silloin ku ei oo kokonaan rupsahtanu....

Riquman1990

19.4.2013 18:17

Sähän et kai vielä oo kolmeekymmentä? Eikä toi sun tapa hankkii "vakkarisuhteita" oikein vakuuta mua, mut kukin tyylillään...

Puuteripoika

19.4.2013 18:47

En oo onneks vielä reiluun viiteen vuoteen. Eli varmaan pari kolme vuotta aikaa ekoihin juonteisiin jolloin taas tarttee uhrata kaikki rahansa botoxeihin tai ties mihin pistoksiin niinku moni mun tutuista joutuu tekeen....

boy84

26.4.2013 15:27

Lainaaminen tarkottaa sitä, että maksaa takaisin. Montako euroo oot äitilles tai exälles maksanu takasin? Tai kavereilles? Sähän käytännössä huijaat ihmisiltä rahaa :)