• Puuteripoika

Raivokohtaus

Mun sisko yrittäny oli soittaa mulle työaikana ja kun soitin takas niin tiesin mitä oli tulossa. Hän taas kiehui raivosta ja halus tavata kasvotusten. Mä hänelle sanoin et antais tulla puhelimes kun arvaan mitä taas kerran hänellä oli asianaan. Ja sieltä tuli taas samat raivonpurkaukset siitä että mä olin mukamas häpeilemättä ruinannu äidiltä rahaa :/

Yritin siinä selitellä sit että oon kysyny joitakin kertoja viime aikoina jos äiskä vois vähän jeesata mut en oo missään vaihees vaatinu häntä mitään antaan. Jos äiti antanu on rahaa niin se on tapahtunu hänen omasta tahdostaan. Mun sisko huus mun korvaan et äiti on niin kiltti että se on valmis muuttaan jo pienempään asuntoon jotta ylimäärästä rahaa meille jäis annettavaks. Systeri sanoi ettei hän semmosta hyväksyis. Sanoin että eikös äiti yksiöönkin mahdu, yks vanha ihminen? Systeri löi luurin mun korvaan. Aika tehopyhää siltä kun on myös pyytäny rahaa äidiltä aina joskus...

Mietin just mitähän mun systeri sanois jos tietäis mistä oon viime päivät haaveillu. En tietenkään nyt tässä voi sitä ostaa mut ehkä sitten jos tilanne paranee?
http://www.mrporter.com/product/336640
Okei hinta on kyl suolane ja suorastaan törkee mut mun kaverit kyl kuolis kateudesta jos ne ton mun päällä näkis ens kesänä. Pitää kattoo...

Mä duunissakin aina neuvon asiakkaille et jos haluu pukeutua hyvin niin täytyis vähintään yks detalji olla joka on tosi tosi tyylikäs ja laadukas. Kaikilla ei oo varaa ostaa koko vaatekaappiaan täyteen kaikkein kalleinta ja viimeisintä mut joku yksityiskohta voi pelastaa kokonaisuuden. Koska semmoseen katsojan silmä kiinnittyy. Ja se oikeesti pelastaa aika paljon.

Niinku mun rapussa asuu yks tosi tyylikäs komee mies, jota kuolannu oon jo pitkään. Se tulee aina töistä hyvin istuva puku päällä, tosin siinäkään ei mitään erikoista eikä erityistä ees oo. Mut huomio kiinnittyy sen kenkiin jotka on aina tosi kauniit ja sirot. Varmaan maksanu myös ei ihan niin vähän.... Mut tommoset pienet detaljit oikeesti merkkaa tosi paljon. Noi jutut tekee usein keskinkertasesta pukeutujasta tyyliniekan...

9 kommenttia

puppeliassi

22.4.2013 22:30

onhan se vähän törkeää jos äitisi joutuu muuttamaan yksiöön kun sä biletät. enkä nyt tarkoita että käytät hyväksi mutta hän kokee sulla olevan raha ongelmia joten ajattelee auttaa rakasta poikaansa, mutta se että ilmeisesti käyt baareissa joka viikko ja lasku satoja euroja ja sitten sulla on rahat loppu ja äiti joutuisi muuttamaan pois kotoaan sun biletyksen takia niin eikö vähän hävetä?

ja toi paita niin vaikka itse en todellakaan noin kallista ostaisi niin itse tullut elektroniikkaa ostettua paljon, tosin myyn vanhat pois jolloin tappiota tulee vähän. tosin silloinkun harrastin airsoftia niin niitä en paljoa ole myynyt ja ne mitä olen myynyt isolla tappiolla. eipä niitä ole paljoa käytetty mitä 2-6 vvuotta sitten ostelin vaikken pahemmin porukoissa ollutkaan, termi varustehuora airsoftpiireissä sopii mulle hyvin. aseita oli useita ja maastopukua, tetsareita, lippaita, punapiste ja kiikaritähtäimiä... pitäisi varmaan yrittää porukoihin taas mennä, mutta olla ostamatta varusteita, vain välttämättömiä siihen eli kuulia ja co2 patruunoita ;)

puppeliassi

22.4.2013 22:34

ja jos ajattelee niin jos joku ostelee vaatteita ja täytyy olla tiettyä väriä niin airsoftissa sama juttu: jos tahtoo realismia ei voi olla ranskan, saksan ja venäjän armeijan varusteita samaan aikaan päällä. itse tosin suosinu nykysaksan varusteita kun ne on halpoja, hyvä saatavuus ja tosi laadukkaita.

arkadas

22.4.2013 22:43

Eiköhän se ala mennä jo toisin päin, eli äiti on aikuiseksi avustanut ja saattanut, sietänyt, kestänyt, kärsinyt ja kantanut (ainakin sen yhdeksän kuukautta)? Nyt vähitellen alkaisi olla äidin aika nauttia lastensa avusta - etelän matkoista, virkistyslomista, kylpyläreissuista ja mikseipä myös kauniista vaatteista - kaikista niistä lahjoista, joita lapset muulloinkin kuin syntymä- ja äitienpäivänä, sekä jouluna hänelle antavat.

Mitä tulee tuohon linkittämääsi "asusteeseen" - anteeksi, sivistymättömyyteni, junttimaisuuteni ja kaikki muut halveksimasi ominaisuudet - sanon: Rumat koreilee vaatteilla - todellinen kauneus lähtee ihmisestä! (Tuon paidan hinnalla ruokkisi kuukaudessa jo nelihenkisen perheen - kunnolla!)

puppeliassi

22.4.2013 22:54

itsekin olen juntti kun jos näkisin jonkun tuollaisen paidan niin en uskoisi että maksaisi yli 50 e. no näitä merkkivaatteita ostavien täytyy tietää mikä on mikä on kallista, muut eivät tajua että toisella on kalliit kuteet, olihan toi joku ohjelma jonka kerran katsoin laitettiin merkkivaatteita ja sitten tavallisten myymälöiden asusteita mallien päälle ja eipä suurinosa eroa näe, vaikka hintaeroa useampi tonni...

Riquman1990

23.4.2013 01:18

Ei jumalauta! Käyttääks joku ihan tosissaan tollasta paitaa? ;D Mä maksasin tollasesta korkeintaan 5 € ja senkin uutena. Käytetystä ehkä euron...

Kolmoisritti

23.4.2013 01:33

Design vaatteita ei kannata ostaa kuin ALE`sta jos se on vähintään 50%, mieluiten 70%. Ne vaan ovat törkeästi ylihintaisia. Laatu ei ole sen veroista. Ostin kerran Gantin laukun ja ihan paska nahkalaukku, virahti heti.

Kolmoisritti

23.4.2013 01:41

Se on niin, et kannattaa pyytää elinaikana, kun siitä perinnöstä tulee kauhea riita. Nyt jo kuumottaa! Jos äiti antaa, se on äidin oma asia. Äiti ei saisi kertoa eteenpäin. Mun sisko pyyti 10 000: lla tietokoneita jne. ja sai. Sai se sitten koko ajan muutenkin rahaa. Maksatti bensat jne. Ukkonsa korjautti autoaan jne. Mitäs sille kukaan voi, ei mitään eikä kannata uskoa mihinkään tasapuolisuuksiin-sellista ei ikinä ole.

Puuteripoika

23.4.2013 09:41

Jos teistä kaikista toi paita tosiaan on ruma niin ehkä mä mietin jotain toista vaihtoehtoo tai ainakin lisää kysyn mielipiteitä. Arkadasille ja muillekin sanoisin et hyvän kropan, kaunispiirteisten kasvojen ja koko ulkoisen olemuksen lisäks myös hyvä pukeutuminen tarvitaan. Aika paljon parikolmekymppisii homoja tunnen eikä kovin moni mun kavereista lähtis kyl edes treffeille mauttomasti pukeutuvan kans. Jos mulle kaks yhtä komeeta miestä tekee tuttavuutta niin heti oon kiinnostuneempi siitä joka pukeutuu paremmin. Tietty joku salilla asuva könsikäs on varmaan komea aina mut niitä on harvassa ;)

Puuteripoika

23.4.2013 09:46

Kolmoisritti ymmärs tän asian ytimen. "Jos äiti antaa, se on äidin oma asia." Minkä takii jotenki jalompaa olis odottaa kieli pitkällä perintöö jos toinen on valmis antaan rahaa jo etukäteen? Mä en todellakaa oo pyytäny tai vaatinu mun äitiä rajoittaaan hänen omia harrastuksia tai matkojaan. Enkä pari vuotta sitten vaatinu häntä myymään kantakaupungin asuntoaan ja muuttaan halvempaan Itä-Helsinkiin missä hän nyt asuu. Ne on olleet ihan hänen omia päätöksiään.