• Puuteripoika

pastaa ja kauheen korkee lamppu ;)))

Semmonen outo jännite nyt selkeesti syntyny mun ja komean bestikseni väliin ;)) Ei hän aina niinku selkeesti ihan tiedä miten olis kun mä olen hänen luonaan.... kun niin hellästi komistustani joskus katselen ;))

Ihana siskoni sanoi eilen että mun kohtaloa pitäis vähän auttaa...kun ei muuten asiat tapahdu ollenkaan. Ja hänellähän on nyt uus mies kiikarissa.....jonka hän suomi24 chatista viime viikolla on löytäny. Kuulemma tosi mukava on ja vaikka mitä heidän kesken vois syntyä ;))

Iltapuolella kauppaan sisään bestistä etsimään maalaispoika hiipparoi ja multa kyseli missä se mahtais olla....ja sitten puhelin soi. Kuulematta en voinu olla hänen keskustelua.....tais olla hänen veli jonka kanssa jutteli mut voin olla väärässäkin. Sukulaiselta vaikutti ainakin....melkein se lannanhaju jo luurin läpi tuli ;)

Bestis siihen tuli sitten vähän myöhemmin ja ajatuksissaan kysyi kuka soitti....johon minä sitten vastata ehdin että joku komea mies taisi soitella ;) Aika hiljaseks meni maalaispoika ja bestis molemmat ;)
Mut ehkäpä hänen veli ihan komea onkin, hih ;) Kukas tietää... Ja mä hänelle onnea toivotin ja menestystä sen oikean etsimisessä ;))

Bestistäni siinä sitten tartuin kädestä ja rutistin oikein lujaa...ja sanoin että tulla vois hän mulle vaihtamaan yhden tosi korkealla olevan lampun......hän kun tietää että huonovointiseks tulen mä kun pitää korkealle jakkaralle nousta......ja että sen jälkeen hänet palkitsen mun spesiaalipastalla ;)) Hiljaseks menivät molemmat siinä mut bestis lähti tulemaan mun kämpille.....ja maalaispoika poistui aika happaman näkösenä....ja sanoi että soittelee.....ja me sitten romanttisesti lähdettiin kohti mun kotia ;)))

Noh vaihtoi hän lampun ja mä aloin simpukkapastaa tekemään....hän niin hyvästä ruuasta tykkää....eikä maalaispoika taida osata ruokaa laittaa...kun ei oo mökissä varmaan sähköjä ollu lapsena ;)) Ja jossain saunan lauteilla on aika paha mitään aperitiiveja nauttia ;)) Eikä muutenkaan ne ruokakulttuurit aukene kun piha on ollu täynnä vaan perunaa ja porkkanaa ;))) Mut mä uskon että osaa tyyliä arvostaa komistus ja ymmärtää mitä ihania nautintoja se voi tuoda tullessaan ;)

3 kommenttia

Dragon-85

1.10.2008 22:06

Mihinkä sitä sähköä ruoanlaitossa tarvitaan? Eihän ammattikokitkaan millään rupuisella sähköliedellä kokkaile ;)

arkadas

2.10.2008 00:11

Parhaat ruuat tehdään avotulella (lue: kaasulla, nuotiolla, hiiligrillissä) Sitäpaitsi nimenomaan maalaispojat osaavat paljon enemmän kuin kaupunkilaiset... jotka ovat oppineet tekemään kaiken helposti ja nopeasti.
Saunanlauteetkin voivat olla romanttinen paikka - myös nauttia aperitiivejä. Joskus vain yksinkertainen on kaunista.
terveisin nimimerkki: syksyisessä,sateisessa maastossa uskomattoman elämyksen järjestänyt kokki...

Torontosta

2.10.2008 03:18

Kateellinen, mustasukkainen, olet. Ei siina mitaan pahaa,,,Toivon etta bestis viimeinkin Wake up, ja valitsee sinut, hyva mies.