• Puuteripoika

mummoa autoin ja kakun leivoin

Hieman tuntuu ehkä että bestikseni hämmentymään sain....taitaa nyt hän arvata että mä häneen pikkasen ihastunut olen....ja ihastukseni eteen valmis tekemään vaikka oon ihan mitä vaan ;)

Aika mahtavalta olo tuntuu.....tuntuu et spinning harjottelu on saanu mun energiat tosiaan kiertämään.....taas kun flunssa loppu niin tuntuu et jaksan ihan mitä vaan. Jopa meidän putiikissa kyseltiin miten nyt niin säteilevä oon ja touhukas yht äkkiä ;) mut semmosta rakkautta se!

Kotiin tullessa sit esimerkkiä annoin siitä mun hyvästä puolesta kun meidän rapun mummon tavarat kannoin rappusia ylös....hän niin kehui kuinka harvinaisen hyvätapainen nuorimies olen ;))) Moni ehkä ei sitä puolta mussa tunne ollenkaan....kyllä mun tyylikkään kuoren alla sitä kuiteskin asuu ihan hellä ja tunteva ihminen....joka osaa auttaakki. Mummoa kun autoin niin ihan semmosen lämpimän olon ittelleni sain. Et muakaan ei kannata kaikkien heti arvostella kylmäks ja kovaks kun en sitä pohjimmiltani kuiteskaan oo.

Hyvät tavat kuitenkaan maalaispoikaa koske ei....eikä niitä ihmisiä jotka mun elämää yrittää tahallaan sabotoida.....kuten hän multa ehkä viedä elämäni miehen. Mut äiti jo meille aikanaan opetti että kaikkia ihmisiä voi ei kohdella hyvin....täytyy erottaa osata kuka sun puolellas on ja kuka sua vastaan.....ei muuten tässä maailmassa selviä.

Niinpä päätin toimia heti.....semmosen ihanan kakun menin leipomaan ja siihen päälle semmosen punaisen sydän-kuorrutuksen oikein tein ;))) romanttista eiks juu? Sitten ratikkaan hyppäsin ja viemään lähdin sitä bestikselleni.....joka ovelle tuli ihan unisena.....ja hämmentyny oli kakusta.....siinä sitten silmää hänelle iskin ja lähdin hihittäen alas rappusia hänen. Aikaa hänelle annan nyt miettiä sitä että miten paljon hänestä tykkään ja että meillä vois olla jotain oikein kuumaa yhdessä jos vaan maalaispojasta eroon pääsisimme ;))

Joku blogaaja heittää taisi haasteen luetella tämän syksyn viisi parasta biisiä.....minä voisin siihen myös vastata. Lady Gaga on musta tehnyt hienon levyn ja siltä vaikkapa toi ihana Poker Face vois olla aika hottia ;))) Abreun Annan Vinegar on musta kanssa tosi hyvä....mun kampaajaystävä kun hänet myös jotenkin tuntee ;)) Tykästyny myös oon Beyoncén siskoon Solange Knowlesiin joka on musta tosi lahjakas ... Feelin' You on hyvä biisi! Pussycat Dollseiltakin tullu uutta matskua josta vaikka toi Bottle Pop. Sit viimeinen vois olla Lindsay Lohanin Bossy vaik se ei ihan hirveen uus enää ookaan ;)) Sitä kun kuuntelee niin ei ees maalaispoika masenna enää yhtä paljoa ;)))