• Puuteripoika

hiljainen viikonloppu

Vähän hiljane viikonloppu mulla nyt...vietti bestiskin aikaansa kamalan maalaispoikansa kanssa ja mä siivoskelin kotia. Inhoan sotkuisia kämppiä....se joka sotkee on mun mielestä huono ihminen. Mun kodissa kaikki kiiltää.....jos joku esine väärällä paikalla on sen voi saman tien heittää menemään. Tuu musta ei ikinä possua ;))

Mun ihana sisko oli riidelly tulevan miesystävänsä kanssa ihan kauheen tulisesti.....ja soitteli mulle joskus puolenyön aikaan heitettyään sen kalsareissaan pihalle asunnostaan.....ihan hysteerisenä. Noh häntä siinä sitten rauhoittelin ja kohta hän sitten laski miehen sisään takaisin kotiinsa ;)) Että näin minä sitten taas hyvän työn tein kun rakkauden heidän laitoin taas kukkimaan ja kukoistamaan ;)

Mut pikku hiljaa täs vois miettiä jotain omaa strategiaa....halua en luovuttaa bestiksen suhteen. Vaikka kuin ihmiset sanois että oon katkera ja kova .....niin usko en että mun pitäis luovuttaa rakkauteni suhteen. Varsinkin kun tuo inhottava ihminen (maalaispoika) on viemässä elämäni suuret asiat ihan omin voimin pois :(((

Mut paremmin mul taitaa mennä ku mun kampaajaystävällä....hän kun on jääny koukkuun ihan täysin nettipokeriin.....ja varsinkin kun hän ei pelata oikein osaa :(( Oon hänelle kotiin menny ja vetäissy hänen nettilinjansa töpselin irtikin....ja huutanu että hän menettää rahansa mutta ei....hän vaan uutta korttia alkaa kohta lätkimään ja voittoa tavottelemaan :(( En tiedä mitä enää ihan vois tehdä....

Noh onneks mun ihana sisko joka tarot-kortteja tulkita osaa....sanoo ettei hänellä suurta hätää tuu olemaan.....ja että hänen oma rakkauselämänsä myös tästä järjestyy.....ja että kuulemma mä ja jopa ens vuoden puolella äitinikin löytäis miehen... Mulla ehkä jopa säpinää bestiksen kanssa tulis, kuka tietää ;))

2 kommenttia

Dragon-85

5.10.2008 22:59

Ei tuo huono yoda-kieli ainakaan sinun juttujasi uskottavammaksi tee.. :P

Puuteripoika

5.10.2008 23:03

Kiitoksia vaan taas rohkaisevista kommenteista....