• Puuteripoika

kuumemmaks menee ;)))

Kutsuin söpiksen sit kotiini kylään ;)) Hän tuli sitten tuoden mukanaan kotimaisia marjoja ja oli niin pukeutunu pellavakankaisiin vaatteisiin....niin kauhean ekologinen kun hän on. Mut ihana ;)))

Mä olin tehny hänelle semmosen kivan kasvishöystön joka oli valmistettu ihan kotimaisista raaka-aineista jotka hakaniemen torilta kävin ostamassa ihan häntä varten ;) Hän oli vähän väsynyt kun öitä joutuu valvomaan kehitysmaiden takia....mut piti höystöstä ;)

Mä kerroin hänelle että mun oma äiskäkin on innostunut kehitysmaista kun se lentää tosi monta kertaa vuodessa lomailemaan Goalle. Joskus se vie mukanaan sinne vanhoja vaatteita. Mun sisko taas tykkää niin Brasiliasta kun siellä on semmosia karvasia tosi machoja miehiä ;)))
Söpis meni vähän vaisun oloiseks ja sanoi että lentäminen saastuttaa aivan valtavasti ja että hän ei itse lennä ollenkaan..

Toinen juttu oli se kun söpis palas mun kylpyhuoneesta...hän oli huomannu että mulla on aika paljon kosmetiikkaa....hän sanoi että purkkia ja tuubia olis sadan vuoden varastoks. Ja että onko järkeä tuhlata luonnonvaroja kun ei niitä kaikkia ehdi käyttämään...kun niitä olis kymmeniä ellei jopa satoja hyllyssä ;)) No myönnetään että joskus vähän innostun liikaa, varsinkin jos on ale tai on käyny tax freessa ;)) Tai on tullu joku ihanan tuoksuinen uutuussarja ;))) Sanoin hänelle et pitäähän itsestään huolta pitää ettei kehitysmaan ihmiset pelästy mun naamaa ;))) Mut häntä ei naurattanu.

Jouduin myöskin vähän selittelemään kun olin just tyhjentäny pahvilaatikkoon mun vanhoja vaatteita. Ajattelin että niin huonoja vaatteita ei kehtaa kukaan kehitysmaassa ees pitää. Kaikkea pari vuotta vanhaa merkkikamaa joista on irronnu nappeja ja joiden mallit on nykyään ihan out. Tosin oli siinä jotain viimevuotistakin mikä vaan ei oikein sovi kenellekään. Olin niitä sitten roskiin viemässä niin hän sanoi että miten voin heittää menemään noin arvokasta ja kallista vaatetta. Kun sen vois antaa keräykseen. Ja että miksi ylipäätään tuen semmosta teollisuutta kun sen rahan vois käyttää paremminkin. No mä siinä sitten selitin että kun on sinkku niin pitää näyttää hyvältä vaikka vähän joutuis maksamaan enemmänkin ;) eihän se oo kiva toisia kohtaan myöskään jos näyttää joltain variksenpelättimeltä ;)))

Hän sitten kanssa vähän tykkäs pahaa kun olin yksistä edellisistä Lacosten kengistä ottanu kärjet auki varmuuden vuoks ennen heittämistä laatikkoon....kun en halua että joku meidän roskiksesta ottaa ne ylös ja pitää samoja kenkiä jalassaan tässä talossa. Kun meilläkin asuu kaikennäköstä porukkaa. Et olis aika ikävä jos vaikka seinänaapuri pitäis mun entisiä kenkiä jalassaan....ei millään pahalla :/

Mut on hän vaan niin ihana ;))) Hän joutui lähtemään yhden puhelinsoiton takia kotiin vähän ajoissa mut lupas tulla juttelemaan mun kanssa viikonloppuna :))) ties vaikka miten kuumaks meidän ystävyys tässä vielä muodostuu ihan kohta ;)))

2 kommenttia

Dragon-85

7.8.2008 22:45

Heh... minusta nämä terndipellet ovat juurikin niitä variksenpelättimien näköisiä. Ainakin minua pelottavat. No offense... ;)
Mä pidän vuodesta toiseen samoja vaatteita, mutta asiallisen näköinen olen silti. Käytännöllisyys ennen kaikkea.
Taitaa muuten olla aika fiksu tapaus tuo söpis. :)

Puuteripoika

7.8.2008 23:52

Mä taas arvostan niitä joilla on hyvä maku ;))) Musta se on seksikästä ja vähän tavallisemmankin näkönen poitsu jos seuraa aikaansa voi olla niin nami että ;)