• Puuteripoika

Huomista valmistellaan täällä ;)))

Huomista iltaa tässä niin suunnitellaan ;)) Mun ihana sisko vei mut tänään autollaan kauas maatilamyymälään mistä ostin tuoreita vihanneksia mun spesiaalikasvispataani ;))) jonka teen huomenna mun söpikselleni kun hän taas tulee mua ilahduttamaan....ja siitä illasta oon ajatellu tehdä meille molemmille ihan unohtumattoman ;)

Nyt illalla leivon jo varastoon tuoretta pullaa ja aamulla vielä vois tehdä mustikkapiirakkaa kun siskolta mustikoita sain....ei ees söpis voi tämmösiä herkkuja vastustaa ;) Niitä sitten yhdessä sohvalla toinen toisen kainalossa varmaan syödään.....ja halaillaan ;)

Harmi etten voi teille nyt tuoksuäänestystä tehdä....kun pitäis valita se kaikkein romanttisin tuoksu ;) jotta kaikki olis aivan täydellistä kun ajattelin kysäistä häneltä yhtä asiaa.... että jos me lopultakin voitais alkaa seukkaamaan...olis kyllä aivan ihanaa, eiks juu?

Kyllä tää elämä sit heittelee ihan ihmeellisellä tavalla. Äsken olin ihan yksin ja epätoivone....nyt mulla on luottamus siihen että mulla on kohta joku joka on ainoastaan mun eikä kenenkään muun...joka ajattelee mua ja ottaa mun tunteet huomioon. Odotan sitä hetkeä niin että ihan sillä innolla taidan vielä imuroida koko kämpän uudelleen ;)

Mun ihana siskokin sanoi ettei kukaan voi vastustaa mun herkkuja ja mun tyylitajua jolla yritän tehdä illasta ihan täydellisen ;) Tää voi olla nyt jonkun suuremman alku...vähän olis semmonen tunne puseron alla. Mutta kyl kaikkien näiden vuosien jälkeen ajattelen et mäkin oon oman onneni ansainnu. Mut se on vaatinu niin paljon kovaa työtä....
Sitä paremmalta se makea mansikka sitten suussa maistuu ;)))

2 kommenttia

arkadas

8.8.2008 23:49

"Se on kaunista tuo poikarakkaus, jotkut sitä saavat ja jotkut eivät." Erään tuttavani kommentti, kun ensimmäsiä kertoja olin puolisoni kanssa DTM:ssä. Samaa sanon Sinulle...

Puuteripoika

9.8.2008 13:06

Hih.....toivotaan että tänään se sitten oikein kaunista olis ;)))