• Puuteripoika

huomenna mökille!

Ihan ihmeellistä tää elämä on kun asiat muuttuu yhdessä päivässä. Nyt oon niin täynnä iloa ja energiaa kun pääsen mökille yhdessä mun rakkaan komistuksen kanssa ;)

Aamulla kävin siskolla kertomassa kuulumisia ja hän oli kanssa niin iloinen mun puolesta että ihan väkisin antoi osan antamistani tuoksuistakin takas....sitten lähin ostoksille kaupungille. Täytyy sanoa että alet ei tänä kesänä ollu kovin hyviä. Mut yhdet Lacosten valkoset kengät sieltä ostin ettei ny ihan vanhoissa kengissä siellä mökillä tartte olla. Kun nyt hänen exälle pitää esiintyä edukseen ;)

Sen jälkeen oon tässä leivoskellu. Valmiina on kasa korvapuusteja koska mä osaan niitä kuulemma niin hyvin tehdä....minkä varmaan voin myöntää ilman mitään isompia kehuskeluja. Mut pääruoka on vähän hankalaa kun ei tiedä millanen keittiö siellä exän mökillä sitten odottaa. Ja kaipa niillä omat ruuat siellä on mutta vaikutuksen tietty haluaisin tehdä mun keittotaidoilla ;) kun sen homman osaan jollain lailla.... jos vaikka muuten inhoaisivat mua mutta ruoka olis hyvää ;)

Noh ostin tossa jättikatkarapuja, simpukoita ja pastaa joten eiköhän siitä jotain tule kun tuoreita yrttejä ottaa mukaan ja tarpeeks freshiä oliiviöljyä. Mitään lenkkimakkaraa en oikein haluais syödä kun siitä saa noita kaloreitakin aika paljon ;) Salaattia tietenkin jota vois höystää vaikka fetalla ;)

Onneks viime viikolla sain Lilylololta meikkipaketin postiin. Voin tässä kertoa joku päivä tarkemmin mutta oon niin ihastunu mineraalimeikkeihin, jotka on ihan toista kuin paksut ja raskaat entisajan meikit. Ne jättää sellaisen ihanan kuultavan pinnan. Johon ei ees tartte puuteria vaikka nikkini onkin puuteripoika ;) Yritän nyt tänään testailla jotta huomenna olisin edustuskunnossa oikein....

Nyt toivottakaa onnea, musta tuntuu että tulossa on tän kesän ehkä paras viikonloppu! En oo ikinä tavannu hänen exää ja tätä uutta poikakaveria joten vähän jänskättää.... ei haluais mokata kun on ensimmäistä kertaa vieraita ihmisiä näkemässä ;) ja ties millaisia söpötyksiä sieltäkin vastaan tulee ;))))

2 kommenttia

Torontosta

19.7.2008 03:58

Mineraali on uusi parempi peittavampi make up. Kevyempi kuin vanhat acrylic pohjaiset. Nyt kaikki cosmetic firmat ovat alkaneet siirtya niihin formuloissaan. CoverFx, Canadian firma formuloi sen ensin (keksi) " mineraalit" sinc, talck, aluminium, rauta, bromium ja muita metalleja jauhettu tomuksi ja niihin lisatty luonnon vareja. CoverFx By Lee Graff, suunniteli sen sairaaloitten dermaeologien kanssa kaytettavaksi ihmisille joilla on palovammoja tai kasvoleikkauksen jalkia tai muuten vain virheita ihossa. Vareja on valkoisesta mustinpaan siniseen. Tai voi mixata. Tama kuullostaa mainokselta mutta Lee on hyva ystavani ja olen ollut hanen kaytettavissaan kun CoverFx oli tyon alla. Mina Ihospecialistina annoin hanelle oman panokseni.

Puuteripoika

19.7.2008 10:04

Ihan mahtavalta kuulostaa että sinä olit mukana kun niitä kehiteltiin....sanotaan että noi mineraalimeikit pitää ostaa pikkufirmoilta joita sit tulee ja menee.....kuten lilylolo tai everydayminerals jne. koska oikeesti noi isot kosmetiikkamerkit lisää niihin kaikkea omaansa. Kuten esim. halpismerkki L'Oreal jonka mineraalimeikki ei kuulemma oo oikeasti ees mineraalimeikkiä.....mut joo......ja kohta mökille