• Puuteripoika

tämmöne mökkireissu....

Kaupungissa taas takaisin ollaan. Mun bestiksen exän mökki olikin sitten varsinainen "mökki"....hieno vanha maalaistalo joka on hyvällä maulla ja rahalla saneerattu suvun kesäasunnoks. Hän näyttäis olevan oikein tunnettua suomenruotsalaista sukua....ja sen tuo mielellään esillekin ;)

Alussa en oikein tienny miten olis pitäny olla :/ kun hän on niin hyvin itteeän osannu hoitaa että vielä kaksvitosena näyttää tosi poikamaiselta. Eikä taida paljoa syödä kun niin laihana on pysynyt...
Niin kovasti tykkää Dolce & Gabbanasta että ihan Italiassa käy pari kertaa vuodessa uutta mallistoa tutkimassa...näin hän mun bestikselle kertoili...ihan ajattelin että eikö Helsingistä muka samoja vaatteita saa? Noh....hänen kumppaninsa on oikein mukava lihaksikas kaveri, semmonen joka saa itse kunkin hormonit helposti hyrräämään ;)))
Kovasti tuntui minun bestikselläni olevan puhuttavaa exänsä kanssa. Ehkä hitusen pettyny olen että he niin kovasti yhtä pitivät ja heillä juttua riitti....mutta kaipa heillä kertynyt yhteisiä tuttuja ja muistoja vaikka exä niin huonosti mun bestistä aikanaan kuulemma kohteli. Näin olisin kuullu ihan kolmannen ihmisen kertomana. Minä sitten istuin pari tuntia kattomassa kun exän uus mies siinä hikisenä halkoja hakkas ja teki isojen miesten raskaita töitä ;))

Minun ruuat onnistu oikein hyvin luultavasti. Exä oli päättäny päästä helpolla ja ostanu Inkoon torilta savukalaa joka vähän suolatonta oli. Mutta uusien perunoiden ja minun spesiaalisalaatin kanssa se oli ihan syötävää ;)) Exä epäili minun perinteistä pestokastike-sekoitusta kaupasta ostetuks mutta kun kaivoin roskista purkit niin lopulta uskoi ;))

Siinä sitten illalla exä ja hänen uus miehensä alkoivat halailemaan ja suukottelemaan....ja kuinka ollakaan minun bestis laittoi myös kätensä mun ympärillä ja rutisti oikein tulisesti minua....tiedä häntä mikä oli tämän tarkoitus. Minä en oikein tiennyt miten siinä pitäis olla kun exän ilme meni niin happamaksi ja hänen silmänsä leiskahti kun ne minun silmiin osuivat. Että voiko hän tosiaan näin mustasukkainen olla kun itse on ottanut uuden miehen....ja jättänyt minun komistukseni ihan oman onnen nojaan...Vai oliko tämä minun bestiksen suunnitelmaa. Ehkä hän halusi minut mukaansa jos tiesi exänsä hyvin mustasukkaiseksi. Niin kovasti olisin halunnu uskoa että se halaus olisi ihan mua varten mutta en vaan ihan jaksa uskoa siihen.....mun vaistot on kuitenkin aika usein olleet oikeassa. Vähän ikävältä tuntuu joutua vertaamaan itteänsä semmoseen ihmiseen joka syntyny on kultalusikka suussa ja jolla varaa on hyvään makuun ja tyyliin maksoi mitä maksoi....eli sitä tuntee olevansa vähän b-luokan vaihtoehto kun ei sitä alkuperäistä enää ole tarjolla....