• Puuteripoika

Britneyn kanssa vai ei

Niin täysin sekaisin odotuksesta oon....tänään pääsen sit lopultakin kattoon yhtä suurinta suosikkiini Britneytä :)))) Mun duunipaikalla niin ymmärtäväisiä oltiin kun selitin miten tärkeestä asiasta mulle olis kyse että työvuorojakin suostuivat viime hetkillä vaihtamaan :)))

Mun yks kaveri eli hän josta kampaajana oon puhunu Ruotsiin lensi keikkaa katsomaan ja oli ostanu semmosen törkeen kalliin 500 euroo maksaneen lipun jolla pääs tapaamaan Britneytä 30 sekunnin ajan....Siinä ei ees ehdi sanoa oikein mitään vaan ottaa se valokuva ja lähtee pois :// Tavallaan mua jäi harmittaan että olin niin pihi etten tommosta summaa päättäny kuitenki maksaa ja mennä kans Ruotsiin vaikka meneehän mulla biletykseen, vaatteisiin, rafloihin ynnä muihin aikamoinen summa rahaa pienessäki ajassa...

Hän oikein mun kotiovelle tuli sitä kuvaa näyttämään ja se vähän tuntu siltä ku olis tahallaan herkutellu sillä kun hän ties kyllä että mua harmitti se että pihistelyyn sorruin... Mut sanonpa vaan että hän ei edes mikään erityinen fani ole eikä Briitun tekemisiä niin tarkkaan seuraile eikä biisien sanojakaan ulkoa osaa....hän vaan halus näyttää että hänellä rahaa riittää ja voi elää vaan itselleen ku ei hänenkää tartte perhettä elättää ://

Mut sanonpa senkin että jos haluu maailmalle kuuluttaa että tommosen glamour reissun tekee niin silloin ei nuku missään hostellissa ja varsinkaan dormissa missä voi olla kymmenenki likaista ja haisevaa köyhempää ihmistä piereskelees samas pienes huonees ...Jokaine joka joskus on hostellissa käyny niin tietää miten siinä on glamour kaukana...

Muutenkin hän antaa ymmärtää että varallisuutta olis ja että elämä sujuis mut hyvää makua ei rahallakaan hän taida osata ostaa....Vaikka hyviä merkkejäkin hän usein käyttää niin valitsee kyllä semmosia asukokonaisuuksia jotka ei hänen vartaloonsa, ryhtiinsä ja tyyliinsä mitenkään sovi. Siskoni kanssa tästä eilen juttelinkin ja vähän vihjaisin hänelle että joskus lähiaikoina ystävälleni lahjoitan muutaman muotilehden jotta hän vähän käsitystä sais siitä mikä hyvältä näyttää kenenkin päällä...

Mut en anna kenenkään pilata tätä mun iltaa vaan olen jo monta tuntii täs valmistellu sitä että itseni kuntoon laitan sitä varten että ihanan Britneyn pääsen näkemään lavalla ja hänen nimeään kiljumaan meidän kaikkien tosi kovien fanien kanssa :))) Mä toivotan teille kaikille jotka myös menette sinne tosi ikimuistosta ja ainutlaatusta keikkaa! It's Britney, bitch!

6 kommenttia

smo

15.10.2011 01:45

Olihan se Areena aivan täynnä ja ainakin katsomossa 108 väki tanssi seisaaltaan. Oma osallistumiseni oli hillitympää. Kyllä Britneyllä näyttää ainakin suomalais-faneja olevan. :)

Puuteripoika

15.10.2011 11:20

Oli muuten aivan upee keikka, vai mitä! Mä ääneni näköjään käheeks oon saanu kaikesta kiljumisesta :D

Torontosta

16.10.2011 03:43

Britney nayttaa vanhentuneen siita ajasta kun hanen ensin tapasin. Puhuimme kahden hanen ensimmaisen tuoksun julkaisu coktail partyssa. Han ei tuntunut tyhmalta kuin Paris Hilton jonka partyyn olin myos kutsuttu, siita on jo aikaa. Saatiin pienia sample tuoksuja, laitoin sita kasivarteeni ja kysyin Paris mita pidat tuoksusta? Han kysyi mita se on? Omaasi ! han ei tiennyt. Ei tietystikkaan kuuluisuuksilla ei ole mitaan tekemista tuoksun kanssa, vaan antaavat kayttaa nimeaan myyntivalttina. Estee Lauder kertoi taman minulle.

Puuteripoika

16.10.2011 10:48

Oon kyllä niin kade sulle kun oot päässy tommosten starojen kans jutteleen.....mä varmaan pyörtyisin jo heti ekalla minuutilla ;)))

Torontosta

18.10.2011 03:43

Sinua voi kiinnostaa uusi Fluoricent make up tehty nyt Halloween viikonlopuksi. Paivalla se ei nay mutta mustavalossa se hehkuu. Sonofa myy sita, Sally Hanssen myy hehkuvia kynsia.

Puuteripoika

18.10.2011 18:06

Meillä tuskin tommosia tuotteita myyntiin on tullu koska halloween ei oo meillä täällä mikään erityinen juhla....vaan enempi siellä amerikan suunnalla.