• sleepygay

Viikonloppu lähestyy

Istuskelen olohuoneessa ja kuuntelen Claude Debussya. Tarkemmin sanottuna Faunin iltapäivää. :) Ihanaa musiikkia. Varasin kirjastosta muutamia Debussyn pianoteoksiakin. :) Ihanaa, ihanaa, ihanaa! :D

Olen varmaan aikaisemminkin sanonut, mutta sanompahan uudestaa: Rakastan impressionismia. Niin kuvataiteessa kuin musiikissakin. :)

Viikonloppuna menemme taas Mikkeliin. Mutta tällä kertaa ihan oikeasti lomailemaan. :) Ei työntekoa. Onneksi. :) Kävimme juuri viemässä koirat, marsut ja kanit hoitoon. Veimme ne jo tänään, jotta huomenna ei tarvitse töiden jälkeen käydä Lapinlahdella. Kun työtkin loppuu vasta neljältä. Pääsisi ajamaan vasta joskus tosi myöhään Mikkeliin.

Otamme kyytiin tuttavamme, joka on myös menossa Mikkeliin. (Tämä viikonloppu on siis palkkio siitä, kun olimme juhannuksena vapaaehtoisina). Vähän jännittää, kun en ole tottunut ajamaan silloin kun on vieraita kyydissä.

Ihanaa päästä rentoutumaan. :)

Myöhästyimme tänään töistä. Nukuimme molemmat totaalisen pommiin. Herätys oli klo. kuusi, mutta heräsimmekin vasta 10.45. :D En edes muista koko herätyskellon soimista. Olen varmaan vain kääntänyt kylkeä. Mikä on sinänsä aika jännä, kun kello on soinut viiden minuutin välein tunnin ajan. :D No, sinänsä ihan ymmärrettävää, kun ei ole muutamana viime yönä nukuttua kovin kummoisia yöunia. Onneksi myöhästymiseni ei kuitenkaan aiheuttanut mitään suurempia onegelmia.

Mutta kohta pitäisi varmaan mennä nukkumaan, että jaksaa sitten huomenna nousta. :) Hyvää yötä, ihanat ihmiset! :)

5 kommenttia

martin

20.7.2007 00:36

Impressionismi ON ihanaa - sekä kuvataiteessa että musiikissa! Pidän musiikin puolella monesta - erityisesti Debussyn ja Ravelin musiikista.
Suosikkejani ovat Debussyn Pelléas et Mélisande-ooppera, jousikvartetto, Ravelin Daphnis et Chloé-balettimusiikki (EI niistä tehdyt sarjat, vaan juuri itse balettimusiikki), pianokonsertot, Shéhérazade-laulusarja, Don Quichotte à Dulcinée-laulusarja, jousikvartetto (F-duuri)...
Eivät nämä tietenkään BEETHOVENIA ole, mutta siitähän EI (todellakaan) ole kyse.

martin

20.7.2007 00:37

Uppoudu ihanuuksiin, sleepygay!

audinkopoika

20.7.2007 16:10

Nautihan täysin siamauksin uudesta "juhannuksesta" Mikkelissä. Ystäväni kiitokset juhannuksen talkoolaisille..oli ollut Mikkelin gayjuhannuksessa..ja tykänny hirviästi.

sleepygay

20.7.2007 17:10

Mukava kuulla kiitoksia. :) Koko juhannus olikin oikea "jymymenestys". Eikä mennyt edes pakkasen puolelle yhdistyksen varat. Tai ainakin niin olen kuullut. :)

martin

23.7.2007 19:34

Pahoittelen, että taidan toistaa itseäni