• sleepygay

Vanha juttu

Tiedän, että tästä on jo jonkin aikaa, mutta vieläkin se vain jaksaa minua ihmetyttää. Ei vain mene päähän, kuinka nimenomaan KRISTILLISdemokraatit tuntuivat sympatisoivan kaikista eniten pride-iskun _tekijöitä_ ja suoraan syyttivät seksuaalivähemmistöjä iskuista.

Erityisen pöyristyttävää asiasta tekee se, kun kyseessä on kuitenkin puolue, jonka ainakin nimen perusteella voisi kuvitella tukevan Kristillisiä arvoja. Raamatussahan sanotaan, että pitää kääntää toinenkin poski, mutta sitten kuitenkin on muka ihan hyväksyttävää "provosoitua" ja käyttää väkivaltaa. Ei vaan sovi mun päähäni sellainen. Ainoa mahdollinen selitys on se, että Kristilliset arvot eivät kuitenkaan ole kaikilla samat, vaikka niin ehkä voisi kuvitella. Joillekin Kristillisiä arvoja ovat mm. lähimmäisenrakkaus, Armo ja anteeksianto, kun taas toisille tuntuu tärkeintä olevan löytää Raamatusta juuri ne _kohdat_, joita voi parhaiten käyttää lyömäaseena.

Tähän sopiikin hyvin eräs Tweetti, jonka luin: "The most anti-God people I know are the people who believe in God but use religion as a weapon for hatred"... So true!

2 kommenttia

martin

1.8.2010 21:57

Pelkkää fasadia ja potentiaalisten äänestäjien höynäyttämistä koko kristillisdemokraattien kristillisyys.

Riquman1990

2.8.2010 19:45

Kristillisyyshän on just sitä, et Raamattuu käytetään lyömäaseena ihmisii vastaan ja ihmisii "rakastetaan" vaan, jos ne sopii tiettyyn muottiin.