• sleepygay

Uh! Äh! Öh! Huoh!

Huomenna on meidän koulun puutarhapäivät, joka on osa valtakunnallista kokonaisuutta. Onneksi meillä puutarhapäivät kestävät vain yhden päivän, mutta siitä tulee sitäkin pidempi.

Koululle pitää huomenna aamulla mennä puoli seitsemään mennessä ja pois pääsee vasta joskus hamassa tulevaisuudessa klo. 18. jälkeen. Ja todennäköisesti koko päivä on pelkkää seisomista. Olen osastolla, jossa myydään koulun vihanneksia ja kesäkukkia. Aamulla koko homma alkaa sillä, että kannetaan kamala kasa kukkia luokasta ja laitetaan ne esille jotenkin järkevästi telttaan. Kaikki kukat eivät kerralla mahdu, joten niitä pitää laittaa varastoon jonnekin teltan taakse ja käydä sieltä sitten hakemassa. Eli suomeksi sanottuna, jo heti aluksi on tiedossa ainakin n. tunniksi luokan ja teltan välillä juoksemista.

Toivotaan, että on hyvä sää. Ei liian kuuma, eikä liian kylmä. Eikä vettäkään saisi sataa. Tällä hetkellä säätiedotus lupaa hyvää säätä., mutta eihän se tietenkään olisi ensimmäinen kerta, kun ne arvaa väärin.

Eniten minua huolettaa se, että miten muistan kaikkien kukkien nimen. Tänään, kun vähän tutkailin, niin kaikki vaikutti jokseenkin tutulta, mutta eihän sitä tiedä, miten hyvin kaiken muistaa paniikissa. No, toivotaan parasta. :)

2 kommenttia

martin

22.5.2008 20:47

Reipas sleepygay ilmestyy innokkaana aamulla hedelmälliseen toimintaan, eikö niin?!

martin

22.5.2008 20:48

Parasta toivottaen