• sleepygay

Opintielle

Tein nyt sitten sellaisen päätöksen, että menen sinne puutarha-alalle. Tänään olikin jo ensimmäinen "koulupäivä". Olimme Muuruvedellä, jossa on myös samaa koulutusta. Suurinosa opiskelusta on kuitenkin onneksi täällä Kuopiossa. Välillä kuitenkin on päivä, jolloin menemme Muuruvedelle. Esimerkiksi opettelemaan traktorilla ajoa. :D Mitähöhän siitäkin tulee... siis kun pitää peräkärryn kanssa peruutella. Onneksi siihen on vielä jonkin verran aikaa. Ensiviikolla olemme koko päivän kasvihuoneilla. :)

Perjantaina oli viimeinen päivä kirjastolla. Jotenkin kaikki tuntui menevän niin nopeasti, vaikka olihan tämä kuitenkin ainakin periaatteessa tiedossa. Kirjastolla oli kyllä niin ihanaa olla töissä. Tykkäsin siitä todella paljon. Täytyy kyllä sanoa, että onneksi en ollut tänään siellä, koska lämmintä on ollut varmaan n. 30 astetta. :D

Vitsi, kun on niin outoa opiskella taas. Osaaankohan minä enää. En ole vuoteen opiskellut oikein mitään. jonkun verran avoimessa yliopistossa, mutta siitäkin on jo reilusti yli puoli vuotta.

Ensiviikolla on perennatentti. :)

1 kommentti

Lellu

15.8.2007 16:23

JES! huippu homma että lähdet opiskelemaan! tsemppiä! ja kyllä sä sinne sopeudut, mun puoliso aloitti myös opiskelut ja se ei ole aktiivisesti kuluttanut koulun penkkejä kuuteen vuoteen.